meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Van der Valk hotel Eindhoven

De regio Eindhoven is een van de drie economische kerngebieden van Nederland en daardoor volop in ontwikkeling. Van der Valk hotel Eindhoven gaat mee met deze ontwikkeling. Naast de opening van de Seat & Offices vorig jaar, de opening van het modernste laadplein van de Benelux en 27 nieuwe kamers dit jaar zal het hotel ook de komende jaren fors uitbreiden. Het hotel is de meest centrale keuze voor bijeenkomsten binnen de Benelux. 040 Congress & Events biedt 27 zalen, van 2 tot 2500 personen. U profiteert van de beste faciliteiten en services en 550 gratis parkeerplaatsen.

In de komende 2 jaar worden de overige kamers in de laagbouw gerenoveerd. In 2023 is er een tweede toren met 100 kamers en een nieuw sportcentrum. Daarmee beschikt het hotel straks over ongeveer 370 kamers. Dit plan komt nadat in 2013 het nieuwe congres centrum en entree zijn geopend. Het hotel wil klaar zijn voor de groeispurt die de regio momenteel door maakt.

De bouw van de nieuwe toren - met nieuwe hoofdentree en auditorium - volgt in 2021/2022 en als laatste wordt in 2022 het gebouw rond het zwembad gesloopt. Daarvoor in de plaats komt een wellnesscenter met sauna en fitnesscenter. De opgehoogde laagbouw krijgt een groen dak en de gevel van de bestaande toren wordt beplant.

040 Congress & Events Van der Valk hotel Eindhoven is een 5 vergaderhamer-accommodatie en biedt 27 multifunctionele zalen, waaronder een zaal van ruim van 900 m2. Dé ideale congreszaal voor grote nationale en internationale meerdaagse bijeenkomsten. U ontvangt een compleet pakket aan faciliteiten, met onder andere moderne apparatuur, natuurlijk daglicht in alle zalen, mogelijkheden voor exclusiviteit van 1 van onze verdiepingen en 3 restaurant concepten.

    

Meer informatie over deze locatie? Neem contact op met meetings.nl via info@meetings.nl of bel naar 055-578 6511. 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek