meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Eigentijdserf Westelbeers

Vergaderen omringd door natuur, ook in de winter! Dat kan bij Eigentijdserf Westelbeers.

Maak jullie vergadering of bijeenkomst effectiever én creatiever door te kiezen voor een vergaderlocatie omringd door natuur. Ook in de winter is het heerlijk om in verbinding te staan met buiten. De frisse lucht, een koude bries en daglicht zetten de zintuigen op scherp en houden iedereen alert. Het heeft grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van mensen. Sluit je de bijeenkomst af met een borrel bij de vuurkorf, dan heeft juist een winterbijeenkomst echt iets aangenaams.

Naast de voordelen van vergaderen in de natuur brengt vergaderen op een andere locatie veel meer dan je denkt. Zo worden deelnemers van de bijeenkomst niet zo snel gestoord door collega’s, zorgt een nieuwe, onbekende omgeving onbewust voor inspiratie en kan de groep zich samen echt focussen op het te bespreken onderwerp.

     

Natuurlijk kun je met vergaderen in de natuur alle kanten op zoals letterlijk plaatsnemen midden in het bos of in een hutje op de hei. Maar met de wintermaanden voor de deur blijven we het grootste gedeelte van de dag toch liever binnen. Wil je binnen vergaderen en toch omringd worden door groen, kijk dan eens bij EIGENTIJDSERF in Brabant. Deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven heeft naast inspirerende buitenlocaties juist ook binnen veel te bieden op het gebied van natuurlijke inspiratie.

Last Minute Meeting Service van EIGENTIJDSERF

Speciaal voor de wintermaanden heeft EIGENTIJDSERF nu een Last Minute Meeting Service. Reserveer je voor eind 2019 een bijeenkomst met minimaal 20 personen die plaatsvindt in de periode van 1 december 2019 t/m 29 februari 2020 dan ontvang je tot wel 25% korting op de vergaderarrangementen.

Voor meer informatie plaats jouw online aanvraag. Je mag ook bellen naar 055-5786511 of mailen naar info@meetings.nl. 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek