meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Hilton Rotterdam

Met de Coolsingel, Weena en Kruiskade als een panoramisch uitzicht bieden de verschillende ruimtes een inspirerend en echt Rotterdams beeld. De combinatie van comfort, flexibele service, efficiënte tools en een gedreven event coördinator, heeft het hotel de faciliteiten die nodig zijn voor een productieve meeting of een social event.

De centrale ligging in het bruisende hart van de stad, maakt het hotel makkelijk te bereiken. Vanaf Rotterdam-The Hague Airport ben je in 15 minuten op Rotterdam Centraal station en vanaf Amsterdam Airport Schiphol is het 25 minuten met de trein. Ook met Eurostar en de Thalys is het voor internationale gasten een easy-to-reach meeting space.

Meeting Simplified

Met Meetings Simplified ontwikkelde Hilton Hotels een pakket om het boekingsproces nog simpeler en sneller te maken, ideaal voor groepen tot 25 personen. Dit betekent een simpel online boekingsproces, geen ingewikkelde vergadercontracten, een betaling vooraf is mogelijk en gratis annuleren tot 24 uur van tevoren. Wanneer gebruik gemaakt wordt van het meeting simplified arrangement worden er de gehele dag zoete, hartige en gezonde hapjes geserveerd. Tevens is er de gehele meeting een hydratatie punt met kokosnoot water en fruitwater.

Informeer naar de mogelijkheden via info@meetings.nl of 055-578 6511. 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek