meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Geniet van winterse arrangementen bij het sfeervolle Kasteel de Vanenburg. Organiseer jouw Winterstop Meeting met een inspirerende spreker op de middenstip op de KNVB Campus

Ook deze maand zetten we graag een aantal locaties in de schijnwerpers:

KW9 - Room For Results Amsterdam 
Room2meet Den Haag (zie onderstaande foto)
AMRÂTH Apart-Hotel Schiphol
Nieuwe Buitensocieteit Zwolle
Friendship Sports Centre Amsterdam

Nieuwsflitsen:

Hotel De Bonte Wever ontvangt Zilveren Zoover Award
Tijdens de onlangs gehouden vakantiebeurs in Utrecht zijn de Zoover Awards 2018 uitgereikt. Hotel De Bonte Wever heeft hierbij een Zilveren Award gewonnen. Gedurende het hele jaar 2018 hebben vele vakantiegangers hun ervaringen gedeeld door middel van het plaatsen van een review. De gast beoordeelde De Bonte Wever met een waarderingscijfer 8,4. Directeur Christa de Ruiter: “We zijn erg blij met deze hoge waardering van onze gasten. We doen iedere dag ons uiterste best om onze gasten de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Zilveren Zoover Award.”

Leonardo Royal Hotel in Amsterdam in april open
Het eerste Leonardo Royal Hotel in Nederland, dat vlakbij station Overamstel in Amsterdam wordt gebouwd, moet in april 2019 open gaan. Dit enorme hotel heeft 18 verdiepen met 490 kamers, waar tevens speciale vrouwvriendelijke kamers worden geïntroduceerd. Er komen elf vergaderzalen die samen een oppervlakte van 1200 vierkante meter beslaan. Ideaal dus voor meetings, presentaties of workshops. Het pronkstuk van het hotel is echter de balzaal van zes meter hoog die ruimte biedt aan zo’n 800 personen. De zaal wordt fris en licht aangezien drie zijden van de ruimte van vloer tot plafond uit glas bestaan. Ook is er een terras van 400 vierkante meter vanaf waar je uitkijkt over het water.

Hotel Jakarta publiek gebouw van het jaar 2018
Hotel Jakarta, gelegen op de punt van het Java-eiland in Amsterdam, is in november door Architectenweb uitgeroepen tot Publiek gebouw van het Jaar 2018. Het gebouw verlegt grenzen op veel vlakken, aldus de jury. De hotelkamers zijn volledig geprefabriceerd, zelfs een deel van de inrichting is prefab, en in een houten draagconstructie geplaatst. Toepassing van PV-cellen in de gevel en op het dak maakt het hotel energieneutraal. In combinatie met de houten draagconstructie en toepassing van de energiezuinige dakluiken is Jakarta een enorm duurzaam hotel.

Postillion Hotels opent Amsterdamse vestiging
Het Convention Centre opende de deuren al in het najaar van 2016. Naast de 2.000 vierkante meter aan zaaloppervlakte die daar beschikbaar is, zijn er nu niet minder dan 252 comfortabele en compleet op de zakelijke gast ingerichte hotelkamers, state-of-the-art technologie, fitnessfaciliteiten en een ruim restaurant met een buitenkeuken en een fenomenaal uitzicht bijgekomen. Dit gloednieuwe totaalpakket is in een klap dé Amsterdamse locatie geworden voor meerdaagse, internationale congressen.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek