meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke bijeenkomsten nu tot 50 personen!

Stap voor stap kan er steeds meer. Vanaf zaterdag 5 juni is na een lange periode stap 3 ingegaan van het openingsplan. Dat betekent dat de musea, horeca en vergaderlocaties weer open zijn! Bij veel locaties is het restaurant weer geopend en mogen er bijeenkomsten georganiseerd worden tot maximaal 50 personen per ruimte. Uiteraard nog steeds op een veilige manier en waarbij rekening gehouden wordt met de 1.5 meter.

Binnenkort beslist het kabinet over corona maatregelen voor evenementen deze zomer. Volgens het openingsplan zijn evenementen bij de volgende stap weer toegestaan, maar het kabinet moet de precieze regels nog vaststellen, bijvoorbeeld hoe wordt omgegaan met evenementen met toegangstesten en evenementen zonder toegangstesten. Als een evenement met toegangstesten werkt, zou mogelijk ook de anderhalve meter kunnen worden losgelaten.

In stap 4 van het openingsplan gaat ook het advies voor thuisbezoek omhoog van 4 naar 8 personen. En ook de maximale groepsgrootte gaat omhoog naar 8 personen. De voorwaarden voor de opening van de horeca worden verruimd, er is weer meer mogelijk voor sporten en voor culturele instellingen. De nieuwe ronde versoepelingen stond gepland voor 30 juni, zo maakte het kabinet bij de vorige persconferentie bekend. Mogelijk worden versoepelingen enkele dagen vervroegd, met als ingangsdatum zaterdag 26 juni.

Dat wordt serieus overwogen, maar het is nog niet zeker, benadrukken betrokkenen. Het OMT moet nog een advies geven en ook wordt nog bekeken wat de effecten zijn van de eerder doorgevoerde versoepelingen.

Bron: Rijksoverheid / RTL Nieuws

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek