meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Er zijn nu veel leuke Summer Deals waar je van kan profiteren, neem snel een kijkje bij onze Topdeals! 

Ook deze maand zetten we graag een aantal locaties in de schijnwerpers:

Boerderij de Zalm Schalwijk
Safari Meeting Centre Arnhem
Golf & Country Club Hoenshuis Voerendaal
PG1 Summit Plaza Zaandam
Crowne Plaza Amsterdam - South
FLX Space
De Bovenkamer Maastricht
Sibiz Ouderkerk aan de Amstel (zie onderstaande foto)

Nieuwsflitsen:

Derde Amsterdamse citizenM opent deuren
Amsterdam is een citizenM rijker, alweer het 17e hotel, het citizenM Amstel Amsterdam. Het is vernoemd naar de beroemde rivier die er vlakbij ligt. In dit ambitieuze jaar worden er vijf nieuwe hotels geopend, meer dan ooit tevoren in één jaar. Amsterdam is de spirituele thuisbasis van citizenM. Hier werd het concept bedacht en gerealiseerd met de eerste twee hotels: citizenM Schiphol Airport in 2008 en citizenM Amsterdam Zuid in 2009.

Novotel Amsterdam City breidt zaalcapaciteit uit
Novotel Amsterdam City is gestart met de bouw van twee extra vergaderzalen en de renovatie van een derde zaal. Na de verbouwing is er ruimte voor een meeting van 450 gasten gecombineerd met zes breakout ruimtes voor 50 gasten per ruimte. Ook beschikt het hotel over 10 boardroom zalen en een office ruimte voor de congresorganisator. De oppervlakte van alle meeting faciliteiten van het hotel zal worden uitgebreid met meer dan 150m2 en bijna 200m2 zal worden gerenoveerd. Vanaf eind augustus kan Novotel Amsterdam City dus 450 mensen accommoderen (ook overnachten) met zes breakout opties van zo’n 50 personen per ruimte.

Courtyard by Marriott Amsterdam Schiphol Airport opent jeu-de-boules baan
De transformatie van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport is compleet. Het bestaande complex in Hoofddorp is met 6000m2 uitgebreid en gemoderniseerd, mét een jeu-de-boules-baan in de tuin van het hotel. Hiermee komt het Courtyard zowel tegemoet aan de behoefte van zakelijke relaties voor alternatieve vergaderplekken en bedrijfsuitjes, als aan die van particulieren ten aanzien van een dagje uit. Jeu-de-boules is hip. Waar het vroeger vooral gespeeld werd op de camping en op het gazon van het bejaardentehuis, springen jeu-de-boules-banen en –bars anno 2019 als paddenstoelen uit de grond. Jong en oud verzamelen zich met veel plezier rond het jeu-de-boules-veld voor allerhande toernooitjes en eigentijdse concepten. Zo is ‘boules, beers & bites’ al bijna niet meer weg te denken uit het stadsbeeld.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek