meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Profiteer nu van een compleet congres bij Het Oude Stadhuys Gouda voor slechts €53,50 per persoon. Elke 10de deelnemer gratis bij Pullman Eindhoven Cocagne

Ook deze maand zetten we graag een aantal locaties in de schijnwerpers:

Kasteel Sterkenburg Driebergen-Rijsenburg
Landgoedhotel Woodbrooke Barchem (zie onderstaande foto)
Heart to Heart Bussum
Moeke Rhenen
L15 Amsterdam

Nieuwsflitsen:

4 Vergaderhamers voor Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Naar aanleiding van een herinspectie heeft Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten onlangs een upgrade van 3 naar 4 Vergaderhamers ontvangen. “Door aanpassingen naar aanleiding van een vorige inspectie en veranderde inspectie-eisen hebben zij deze 4 vergaderhamers zeker verdiend. Deze locatie heeft zichtbaar geïnvesteerd in nieuwe vloerbedekking, onderhoud, airconditioning en uitbreiding van verharde parkeerplaatsen. General Manager René Giel en zijn team blijven zoeken naar nog meer gemak en comfort voor hun gasten. Het is een combinatie van comfort, gemak, uitstraling en service voor de gasten en behoren hiermee tot de 4-hamervergaderaccommodaties”, aldus inspecteur Simone Verdaasdonk.

Eerste leonardo hotel opent in Nederland
Op de geboortedag van Leonardo da Vinci, 15 april, opende Leonardo Royal Hotel Amsterdam (LRHA) voor het eerst haar deuren voor gasten. Het allereerste Leonardo Royal Hotel in Nederland is gevestigd in een nieuw gebouw van 18 verdiepingen in het Amstelkwartier met maar liefst 490 kamers. Met 11 vergaderzalen en een totale oppervlakte van 1.200m2 aan vergaderruimte leent de locatie zich uitstekend voor conferenties, evenementen en vergaderingen. Uniek is de 900m2 grootte balzaal, het is mogelijk om een auto in de balzaal te rijden, hierdoor is de zaal uitermate geschikt voor productlanceringen en auto presentatie. Daarnaast beschikt de balzaal over een aansluitend terras van 400m2. Restaurant Vitruv heeft een capaciteit van 400 personen en biedt hoge kwaliteit in eten en service aan. Het hotel ligt tegenover metro station Overamstel, niet er van RAI Convention Centre.

Hilton Schiphol nieuwe partner van Event Park Amsterdam
Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer, heeft Hilton Amsterdam Airport Schiphol verwelkomd als nieuwe partner. Met de toetreding van deze Hilton-vestiging kan Event Park Amsterdam 1970 m2 aan ultramoderne zakelijke faciliteiten toevoegen aan haar aanbod. Daphne den Hertog, Commercial Director van Hilton Amsterdam Airport Schiphol: “De regio Haarlemmermeer maakt al jarenlang een flinke groei door in het organiseren van grote bijeenkomsten en congressen. Als Hilton Amsterdam Airport Schiphol is het interessant om deel te nemen aan het partnernetwerk van het Convention Bureau om zo gezamenlijk (nog) grotere evenementen naar de regio toe te trekken. Een win-winsituatie waarin Event Park Amsterdam een completer aanbod kan aanbieden en wij de zakelijke gasten kunnen faciliteren met onze hotelkamers en/of vergaderruimtes.”

Figi renoveert al haar 97 hotelkamers
Binnenkort start Figi met de vernieuwing van haar 97 hotelkamers. Het hotel is een belangrijk onderdeel van Hotel Theater Figi, en na alle andere vernieuwingen van de afgelopen twee jaar is de stijl van het hotel niet meer in lijn. De vernieuwing van de hotelkamers vindt plaats in de periode van 6 mei t/m 26 juli 2019. Victoria Ruijs: ‘We hebben ervoor gekozen om een hele verdieping per keer te vernieuwen, zodat onze gasten nooit op een verdieping slapen waar wordt verbouwd.’

Beekse Bergen opent vernieuwde Serengeti Lounge
Onlangs werd in Beekse Bergen de geheel vernieuwde Serengeti Lounge geopend. Na een grondige metamorfose is de ruimte klaar voor de toekomst en biedt deze dankzij vernieuwde technische faciliteiten alles voor een geslaagde bijeenkomst. De zaal is uitgevoerd in een eigentijdse stijl, met Zuid-Afrikaanse invloeden. De kleuren zorgen voor een sfeervolle, warme uitstraling. De wanden zijn voorzien van een spectaculair uitzicht op een van de savannes van Safari Resort Beekse Bergen. Beekse Bergen biedt een gevarieerd aanbod voor zakelijke events. Door de unieke combinatie van het Safaripark, het luxueuze en unieke Safari Resort en Event Center, is inspiratie altijd gegarandeerd. Of het nu gaat om een vergadering of een meerdaags event.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek