meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Beheer je social media accounts met Digi.me

Gebruik je Facebook, Instagram, LinkedIn? En ook Twitter en Pinterest? Dat zijn best een aantal social media kanalen die je beheert! Het kan dan ook knap lastig zijn om het overzicht te bewaren. Maar er is een oplossing in de vorm van Digi.me. Een applicatie die je sociale netwerken op een overzichtelijke manier bundelt. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Download Digi.me gratis

 Je kunt Digi.me gebruiken op zowel je desktop als je tablet en mobiel. En voor installatie doorloop je de volgende stappen:

  1. Download de gratis app via iOS, Android, Windows of macOS en geef aan bij welke clouddienst je jouw persoonlijke digi.me-bibliotheek wilt opslaan. Is dat Dropbox of Google Drive? Zo kun je de gegevens zien op alle toestellen die je met dit account verbindt.
  1. Geef nu je inlognaam en wachtwoord op. Deze inloggegevens kun je vervolgens gebruiken op elk toestel waarop je Digi.me hebt geïnstalleerd. Digi.me als eerst op je mobiel geïnstalleerd? Dan kun je op ieder ander toestel waarop je Digi.me gebruikt aangeven dat je al een bibliotheek hebt.
  1. Kies de social media accounts die je wilt bundelen en geeft Digi.me toegang tot deze accounts, zodat deze de gegevens kan synchroniseren.
  1. Klaar! Vanaf nu kun je op elk aangesloten toestel de tijdlijnen van al je accounts op één plek vinden. Handig toch?!

Afbeeldingsresultaat voor zakelijk social media

Aan de slag met Digi.me

Je online sociale leven is gebundeld in Digi.me en de gegevens verschijnen in tegels. Het is als het ware een collage van al je sociale netwerken. Digi.me ordent alle gegevens automatisch en sorteert op tijd of sociaal medium.

De manier van doorbladeren verschilt per mobiele app of applicatie op je desktop. We geven een voorbeeld van gebruik aan de hand van Digi.me geïnstalleerd op een desktop van Macbook.

Tegels zelf sorteren

Rechtsboven zie je drie puntjes staan. Hiermee kun je de tegels op datum sorteren. Ook vind je hier de knop “Title Management”, daaronder staan de slimme tegels. Deze tegels zoeken zelf naar inhoud en je kunt ze toevoegen aan je overzicht. Bijvoorbeeld de slimme tegel “Who comments most”. Je kunt dan snel zien wie er op welk social media account een reactie heeft gegeven op een geplaatst bericht.

Wanneer je drukt op je profielfoto, die linksboven staat, dan kom je weer terecht op de home-pagina met al jouw geselecteerde social media netwerken.

Handig zoeken

Alleen Instagramberichten zien van een bepaalde periode? Dat kun je simpel aangeven via de zoekfunctie (het vergrootglas in het midden). Je kunt de zoekopdracht ook opslaan en een naam geven. Dat doe je via de drie puntjes rechtsboven. Digi.me maakt er een tegeltje van die je op je beginscherm terugziet.

Ontwikkeling Digi.me

Digi.me heeft ambitie en kijkt naar de toekomst. Ze wil zich graag ontwikkelen tot een platform waar gebruikers veilig persoonlijke gegevens met bijvoorbeeld financiële instanties kunt uitwisselen.

Er lopen op dit moment verschillende testprojecten. Een interessante testcase is een landelijk project in IJsland; Ad your medical records. IJslanders die Digi.me gebruiken hebben hiermee de mogelijkheid om hun medische gegevens in te zien. In Nederland kun je Digi-me vooralsnog alleen gebruiken om je online sociale leven te bundelen.

Benieuwd geworden naar Digi-me? Download de app en bundel al jouw social media accounts op één plek.

Bron: computertotaal

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek