meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bij de Schildkamp in Asperen boek je een 8-uursarrangement met een teambuildingactiviteit voor maar €89,50 per persoon. Organiseer een evenement in de maand april, mei, juni of juli en je ontvangt 20% korting op de zaalhuur bij Gooiland Hilversum.  Ontvang 10% korting op de eindfactuur bij NH Conference Centre Sparrenhorst. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Hotel Theater Figi Zeist
De Soester Duinen Soest (zie foto hieronder)
Korenmolen De Hoop Party & Events Bavel
The Student Hotel Maastricht
The Student Hotel West Amsterdam
Hotel Des Indes Luxury Collection Hotel Den Haag
De Avenue Breda
Van der Valk Hotel Apeldoorn
Abrona 't Lichtpunt Huis ter Heide

Nieuwsflitsen:

Bloom Room Amsterdam nieuwe vergaderlocatie in huiselijke sfeer
Vergaderen in huiselijke sfeer is razend populair. De nieuwe vergaderlocatie Bloom Room in Amsterdam speelt daarop in met een echte Amsterdamse huiskamer. Doordat licht en rust de boventoon voeren ga je hier aan het eind van de dag weg vol ideeën en inspiratie. Bloom Room ligt op een mooie plek in Amsterdam Oud-West, net buiten de singel. Eigenaren Nadie en Sjoerd wonen in het appartement boven de locatie, en toen deze vrij kwam was er snel een concept. Beiden zien dat er behoefte is aan een verhuurlocatie waar groepen in alle rust en binnen een huiselijke omgeving tot nieuwe ideeën en concepten kunnen komen.

Madurodam (Events) breidt verder uit
Madurodam opent binnenkort een nieuwe, spectaculaire indoor attractie: de Waterwolf. Een zinderende show over Nederlands meest indrukwekkende overwinning op water: de drooglegging van het immense Haarlemmermeer. De Haagse topattractie is de énige evenementenlocatie met een dekking door heel Nederland en laat typisch Nederlandse thema’s op een unieke manier tot uiting komen. Met de bouw van de Waterwolf staat Madurodam dit jaar in het teken van watermanagement en 400 jaar landwinning. Dit maakt de Waterwolf niet alleen een aanwinst voor reguliere gasten van het park, het biedt ook mogelijkheden om op het thema Water aan te haken bij de organisatie van zakelijke evenementen. De vijfde indoor attractie is daarmee een waardevolle aanvulling op de tien bestaande zalen van Madurodam.

Birgit van der Woning nieuwe Commercieel Manager van Kameryck
Birgit van der Woning is onlangs benoemd tot Commercieel Manager van Kameryck, de locatie midden in het Groene Hart te Utrecht. Birgit heeft gestudeerd aan de Hoge Hotelschool Den Haag en is daarna direct gestart als sales & events coördinator in Amsterdam. Als commercieel manager bij Kameryck combineert zij horeca, evenementen, marketing & sales. op dit moment wordt er een vleugel aan het bestaande pand gebouwd, waar ruimte komt voor plenaire bijeenkomsten tot 400 personen.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek