meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

TOBACCO Theater Amsterdam

TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert. En de keuken… die is op Michelin niveau!

Gastmanschap
Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële congres- en meetinglocatie, met extra veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Break-out rooms..? Ja, er zijn er maar liefst 12. Alleen wij noemen het: inspiraties op locatie. Vastroesten kan altijd nog in een standaard congrescentrum maar nu is het de mooiste tijd om uw diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een sfeervol commerciële culturele toplocatie met de beste professionals op het gebied van gastmanschap, gastronomie en commerciële kennis. Beoordeling TOBACCO Theater in 2017 : een 9,2.  Dat is alleen al een belevenis op zich!

      

Commercie ontmoet Cultuur : C2C
De culturele sfeer van TOBACCO Theater inspireert commerciële bezoekers en ontvangt hoge waarderingscijfers van haar nationale en internationale gasten. De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam. Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle én creatieve wijze, in het TOBACCO Theater. 

Events op maat
Zo ver als je fantasie gaat, zo flexibel zijn wij! 

Meer weten of gelijk een locatiebezoek plannen? Neem contact op via meetings.nl, of neem een kijkje in ons Locatieboek http://tobacco.nl/locatieboek 
Wilt u een digitale rondleiding: klik dan hier voor onze 360 @ rondleiding http://alsofjeerbent.nl/panoramas/Tobacco/

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek