meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

maand mei

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Kijk snel bij de Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld de voorjaarsactie bij Bilderberg Hotel de Keizerskroon, met een arrangement van Sisi. Een hele leuke actie is ook het scherpe vergaderarrangement bij Landgoedhotel Vennendal. Of wat dacht je van vergaderen bij ’t Paviljoen met een gratis lunchbreak in Ouwehands Dierenpark. Of de geweldige meerdaagse conferentie in Twente inclusief een huifkarrit bij Dinkler Prinz, vlakbij de Duitse grens. Ook bij Theater Orpheus - Apeldoorn is er lentevoordeel op zaalhuur in de maanden mei en juni.

Deze maand is er een speciale actie met S2M050 (Seats2Meet) in Groningen, kijk maar eens!

Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl:

Perron-3 Theater & Congres Rosmalen
Hotel Thermen Bussloo Voorst
Wicked Grounds Amsterdam
Van der Valk Sassenheim-Leiden
Hotel Oranjeoord Hoog Soeren
BCN Amsterdam (Paasheuvelweg)
MY KECH Rotterdam

 

Perrron-3 Rosmalen                                               Hotel Thermen Bussloo

Hotel/locatie nieuwsflitsen;

Hilton Schiphol eerder af
De nieuwbouw van Hilton Amsterdam Airport Schiphol gaat zo snel dat het hotel enkele weken eerder zal worden opgeleverd dan was gepland. Het nieuwe hotel, met 433 kamers en 1.700 vierkante meter vergader- en evenementenruimte, zal nu begin september van dit jaar opengaan. Milan Arandelovic, de Area General Manager Benelux Hilton Worldwide zegt in een verklaring “optimistisch” te zijn over de voltooiing. “De samenwerking met Schiphol Real Estate, die het gebouw ontwikkelt, is fantastisch. Er wordt enorm hard gewerkt. Het is een spannende fase, waarin alles op z’n plek moet vallen. Dat gaat tot dusver boven alle verwachtingen. We lopen vóór op de planning”, aldus Arandelovic.


Postillion start samenwerking met Chinese Jin Jiang hotels
Per 1 juli 2015 start Postillion Hotels een samenwerkingsverband met Jin Jiang Hotels. Postillion gaat hiermee een langdurige samenwerking aan met een organisatie in één van de vijf opkomende wereldeconomieën, China. In vijf jaar tijd accommodeert Postillion hotels meer dan honderdduizend Chinese gasten met zowel zakelijke als leisure doeleinden. De gasten verblijven in alle hotelvestigingen van Postillion. De samenwerking met deze Chinese partner past bij de strategie van Postillion Hotels om internationale markten aan te spreken met haar congres-, vergader- en leisure faciliteiten. Postillion is hierdoor het eerste Nederlandse bedrijf dat direct toegang heeft tot het reserveringssysteem van China.

Princess Hotel Collection heeft de samenwerking met Hotel Oostergoo in het Friese Grou bekend gemaakt. De in het voorjaar van 2014 opgerichte Nederlandse hotel collectie wordt vanaf nu ook vertegenwoordigd door hoteliers Marcel en Annemarie Oost. De Princess Hotel Collection heeft nu met Hotel Oostergoo in totaal negen hotels in haar bestand, acht in Nederland en één in Oostenrijk.
Marcel en Annemarie Oost van Hotel Oostergoo streven er al jaren naar om hun gasten een echt thuisgevoel te bieden. Het echtpaar heeft juist de samenwerking gezocht met Princess Hotel Collection omdat volgens hen het onbezorgde gevoel in de gehele groep ook de boventoon voert. 

(Bron nieuwsflitsen: Congreswereld)

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek