meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Mooie zakelijke locaties in Twente

Twente, het oostelijk deel van de provincie Overijssel, heeft een heel eigen en vriendelijk karakter en dit merk je aan alles. Twente is een echte vakantieregio waar menig Nederlander en Duitser weekendjes of midweken heeft doorgebracht. Twente is het dichtstbevolkte gebied van de provincie Overijssel en biedt erg veel werk. Dit was tot 150 jaar geleden wel anders. Tot ongeveer halverwege de negentiende eeuw was Twente een totaal ontgonnen gebied waar weinig mensen woonden of konden wonen. Door de textielindustrie ontstonden er dorpen en groeiden en onder andere de dorpen Hengelo en Enschede groeiden uit tot grotere steden. Nog steeds trekt Twente erg veel publiek en is het de ideale locatie om helemaal tot rust te komen.

Authentiek cultureel erfgoed, gecombineerd met rust en ruimte. Zoek je inspirerende vergaderlocaties of wil je leuke bedrijfsuitjes organiseren in Twente? Wat dacht van vergaderen op de boerderij? Als dat geen groen vergaderen is! Wil je liever een beetje afwisseling en eerst vergaderen in een gezellige stad? In Enschede of Hengelo zijn er voldoende bijzondere accommodaties waar jullie alles uit jullie vergadering kunnen halen. Meetings.nl is er om het jou als secretaresse makkelijk te maken in de zoektocht naar een mooie locatie. Wij leveren maatwerk. Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in Twente en laat je inspireren!

Plaats locatieaanvraag!

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Twente. Wil je tijd besparen? Dan kan meetings.nl kosteloos een zakelijke ruimte in Twente voor je regelen. Doe een locatie aanvraag of klik op Direct geholpen worden. Voordat je het weet heb jij die toplocatie in Twente geregeld voor de scherpste prijs.

of of Uitgebreid zoeken of Zoek op plaats

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

Joh. Van Burenstraat 9, Hellendoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn bevindt zich in de buurt van de steden Zwolle, Deventer en Hengelo en is daarom een ideaal alternatief voor uw zakelijke bijeenkomsten. Het hotel beschikt over 2 vergaderzalen, met een maximumcapaciteit tot 80 personen. Uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten en hedendaagse vergader...

Hotel De Broeierd Enschede

Hengelosestraat 725, Enschede

Hotel De Broeierd ligt aan de rand van Enschede op maar 10 minuten van het bruisende centrum. Wilt u genieten van het Twentse natuurschoon? Dan is het hotel een prima uitgangspunt, u hoeft alleen maar even de straat over te steken en u staat middenin een bosrijke omgeving. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen langs kastelen, dorpjes en boerder...

Hotel Restaurant Rodenbach

Parkweg 35-39, Enschede

Hotel Restaurant Rodenbach beschikt over twee zalen. Deze zijn uitermate geschikt voor vergaderingen dankzij de uitgebreide vergaderfaciliteiten. Door de unieke locatie is Rodenbach de ideale plaats om uw vergadering te houden. Rodenbach biedt haar gasten namelijk voldoende (gratis) parkeerplaatsen aan en het treinstation is slechts vijf minuten va...

De Oude Usselerschool

Usselerschoolweg 50 50, Enschede

Op zoek naar een plek waar u kunt vergaderen, lezingen kunt geven of congressen kunt houden voor groepen van 10 tot 350 personen?
Kom dan naar de Oude Usselerschool op de Usseler Es in Enschede en ervaar gastvrijheid en flexibiliteit in een fantastisch gebouw. Daarnaast beschikken we over meer dan 160 gratis parkeerplaatsen.

Aan de rand van En...

Landgoed De Uitkijk

Hellendoornsebergweg 8, Hellendoorn

Het landgoed ligt aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en midden op de Hellendoornseberg. Deze fantastische ligging in een bosrijke omgeving maakt dit de ideale locatie voor uw bijeenkomst. In het prachtige 4* hotel kunt U vervolgens lekker eten en slapen. ...

Hotel Hengelo

Bornsestraat 400, Hengelo

Gelegen in het prachtige Twente biedt het sfeervolle Van der Valk Hotel Hengelo vele recreatieve mogelijkheden en arrangementen. In het hotel vindt u ruime luxe tweepersoonskamers, bruidssuites en mindervalide kamers voor ongekende prijzen. Er is nog een beperkt aantal rokerskamers beschikbaar.

De 18 multifunctionele zalen zijn o.a. geschikt voo...

City Hotel Hengelo

B.P. Hofstedestraat 50, Hengelo

Een zeer eigentijds hotel in hartje centrum van Hengelo op slechts 150 m van het Centraal Station en naast de bekende schouwburg. In de stad staan landelijke winkelketens samen met vele typische Hengelose winkels garant voor veel winkelplezier. Het rijke aanbod van restaurants en caf├ęs zorgen voor een bruisend uitgaansleven.

De 100 ruime en ge...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • Stap 1:

    Plaats locatieaanvraag voor jouw zakelijke bijeenkomst

  • Stap 2:

    Ontvang verrassende aanbiedingen

  • Stap 3:

    Bevestig jouw locatie