meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locatie Leeuwarden

De grootste van de elf steden in de provincie Friesland is Leeuwarden. Ben je op zoek naar een zakelijke locatie in Leeuwarden? Meetings.nl is er om het jou als secretaresse makkelijk te maken in de zoektocht naar een bijzondere locatie. Wij leveren maatwerk. Het Grand Hotel Post-Plaza Leeuwarden is met zijn 20 zalen bijvoorbeeld uitermate geschikt voor trainingen, cursussen en workshops. De riante zaal op de begane grond, de Plaza, is een mooie locatie voor een event, incentive, sfeervolle receptie, diner, concert, beurs of voor een exclusief feest.

Leeuwarden, hoofdstad van de provincie Friesland, is de grootste van de elf steden en de start- en finishplaats van de wereldberoemde Elfstedentocht. Een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum. De binnenstad wordt gekenmerkt door haar grachten, die worden gesierd door honderden monumenten en prachtige musea. Vanaf 2018 is Leeuwarden bovendien de Culturele Hoofdstad van Nederland. De ideale evenementenlocatie dus voor een inspirerend bedrijfsuitje of een inspirerend zakelijk event!

Spoedaanvraag?

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Leeuwarden. Wil je tijd besparen? Dan kan meetings.nl kosteloos een zakelijke ruimte voor je regelen. Plaats nu een locatieaanvraag of klik op Direct geholpen worden. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Leeuwarden geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

In het historische hart van Leeuwarden ligt het 4-sterren Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Deze prachtige trouwlocatie met een stijlvolle en vorstelijke uitstraling. Het hotel was tot 1971 in het bezit van de Koninklijke familie en dit is nog altijd terug te zien aan de vele schitterende zalen. Dit maakt het hotel dan ook tot een fantastis...

Salon De Uil

Kleine Hoogstraat 14, Leeuwarden

Deze multifunctionele ruimte op de begane grond in een pand uit 1870 is bij uitstek geschikt voor vergaderingen en het geven van workshops voor ongeveer 10 personen.
De ruimte is voorzien van alle multimedia voorzieningen en is sfeervol ingericht met een authentieke schouw, balkenplafond en rondom u zal ook geëxposeerd worden.
Deze locatie in h...

Grand Hotel Post-plaza

Tweebaksmarkt 25-27, Leeuwarden

Het luxe Grand Hotel Post-Plaza is gelegen in het hart van de Friese hoofdstad, Leeuwarden met mooie grachten en sfeervolle panden. Achter de elegante 18e eeuwse voorgevel vindt u een stijlvol viersterrenhotel. Bij Grand Hotel Post-Plaza proeft u de rijke historie op een luxe moderne manier!

De rookvrije stijlvolle hotelkamers zijn onder meer u...

Eetcafe Spinoza

Eewal 50-52, Leeuwarden

Een in het centrum van Leeuwarden gelegen Eetcafe, vernoemd naar groot denkers net zoals onze zalen Descartes & Jeffersons die u kunt boeken. De bereikbaarheid is buitengewoon en de locatie uniek met de optie om te vergaderen in onze binnentuin, is alles mogelijk bij Spinoza. ...

Westcord WTC Hotel Leeuwarden

Heliconweg 52, Leeuwarden

WestCord WTC Hotel Leeuwarden is gelegen in het zakelijke centrum van Leeuwarden, direct naast het WTC Expo en het Holland Casino. Het hotel beschikt over 144 kamers en 16 verschillende conferentie- en vergaderzalen.

Het zakelijke centrum van Leeuwarden ligt aan de ringweg, op slechts 10 minuten van het stadscentrum. Vanuit het hotel heeft u een...

Stadsschouwburg De Harmonie

Ruiterskwartier 4, Leeuwarden

U zoekt een locatie voor uw evenement. Voor die belangrijke vergadering bijvoorbeeld of juist voor dat bijzondere feest.
Waarom kiest u dan niet voor de meest inspirerende plek van Leeuwarden? Een verrassende plek waar u uw gasten verleidt tot creatief denken. Waar uw goede plannen thuishoren en uw verwachtingen worden overtroffen. Naast de cultur...

Oranje Hotel Leeuwarden

Stationsweg 4, Leeuwarden

In het eeuwenoude hart van Leeuwarden, pal tegenover het station, vindt u het Oranje Hotel. In de Friese hoofd- en hofstad Leeuwarden, met zijn kleine straatjes, terrasjes, mondaine winkelpromenades, de scheve Oldehove en zijn rijke culturele verleden, geniet u met volle teugen van de Friese gezelligheid en gastvrijheid. Een ware ontdekking, op nog...

Zalen & Events 058 (Leeuwarden)

Huizumerlaan 59, Leeuwarden

De centrale ligging en goede bereikbaarheid maakt Zalen & Events 058 uitermate geschikt voor (zakelijke) bijeenkomsten zoals vergaderingen, een bedrijfsfeest of een uitje/evenement. Maar ook voor feestelijke gelegenheden zoals een verjaardag of receptie bent u bij ons aan het goede adres.

Wij informeren u graag over de uiteenlopende mogelijkhed...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • Stap 1:

    Plaats locatieaanvraag voor jouw zakelijke bijeenkomst

  • Stap 2:

    Ontvang verrassende aanbiedingen

  • Stap 3:

    Bevestig jouw locatie