meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Maak van je meeting een wandelvergadering!

Door wandelvergaderingen in te plannen, zorg je voor meer beweging door de dag heen. Bovendien stimuleren ze de creativiteit en productiviteit. Maar hoe pak je dat dan praktisch aan?

De route

Zoek een route uit die ongeveer dezelfde duur heeft van je vergadering. En kies ook een route die je van tevoren hebt bedacht. Zo kan je je concentreren op de meeting in plaats van dat je moet zoeken naar de weg…

Informeren

Geef aan wat je plan is aan de mensen waarmee je wil vergaderen. Zo kunnen ook zij zich voorbereiden en kleden. Op hoge hakken wordt wandelvergadering misschien eerder een marteling…;-)

Afronden

Het is goed om aan het einde nog een moment te nemen om eventuele actiepunten te noteren. Doe dit – indien mogelijk – onder het genot van een kop koffie of thee en som de punten die besproken zijn nog een keer op.

Niet elke vergadering is geschikt voor een wandelvergadering

Onderzoek toont aan dat wandelvergaderingen vooral geschikt zijn voor een brainstorm of om ideeën te pitchen. Intense onderhandelingen of besprekingen waarvoor veel materiaal nodig is, hou je toch beter voor de vergaderzaal. Een wandeling kan echter wel een manier zijn om een bedrukte sfeer tijdens onderhandelingen te breken. Zie de wandeling dan eerder als een pauze om even de benen te strekken en het hoofd leeg te maken.

Deelnemers

Beperk ook het aantal deelnemers aan een wandelvergadering tot maximaal drie. Zo kan je in principe naast elkaar blijven wandelen en elkaar goed verstaan. Wil je brainstormen met het hele team (meer dan 3)? Deel dan het team op in groepjes en voorzie verschillende wandelingen. Na de wandeling kan iedereen dan samenkomen om de ideeën te delen.

Locatie

Zit jullie kantoor midden in de stad en heb je dus geen plek om te wandelen? Trek er dan op uit en combineer de externe meeting met een wandelvergadering bij Hotel Mennorode. Mennorode verzorgt een unieke looproute zodat u de Veluwe op z'n mooist ervaart. Startende vanaf het hotel, te kiezen uit verschillende lengtes en routes en volledig naar eigen wens in te vullen. Of ga voor een Fit en Fris to go lunch op een unieke plek in het bos. 

Bron: Secretarresenet en Hotel Mennorode

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek