meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland en is gelegen op het voormalig eiland Walcheren. De naam Middelburg is nogal makkelijk te verklaren. Vroeger was Middelburg de middelste burcht op Walcheren, tussen de burchten Duinburcht en Zuidburcht. Doordat Middelburg heel goed toegankelijk was via het water werd het in de Gouden eeuw een welvarende handelsstad. De belangrijkste handelsstad van de Republiek na Amsterdam. Niet alleen de VOC en de WIC legden vaak in de Zeelandse stad aan, ook veel Engelse en Franse schepen ontdekten dat de Middelburgse haven een goede plek was om hun waren te verhandelen. Dit is de reden dat veel straatnamen en oude huizen vaak verwijzen naar het buitenland. Ooit was Middelburg een rijke stad en overal waar je keek, zag je historische gebouwen. Helaas is Middelburg in de Tweede Wereldoorlog volledig afgebrand en zijn veel van deze prachtige gebouwen verloren gegaan. Toch is er nog genoeg moois te bekijken in de hoofdstad van Zeeland!

Plaats locatieaanvraag!

Wil jij vergaderen in de gezellige stad Meddelburg? Geef ons je wensen door en dan helpen we je de perfecte locatie te vinden voor jouw zakelijke meeting. We hebben buitenlocaties in een rustige omgeving of exclusieve zalen in de gezellige binnenstad. Voor hoeveel personen zoek je een locatie? En welke faciliteiten moeten zeker aanwezig zijn? Zoek jij een bijzondere locatie in of rondom Middelburg? Neem een kijkje op meetings.nl en misschien vind je wel die ene perfecte locatie waar je al zo lang naar op zoek was. Kijk hieronder voor een volledig overzicht van al onze locaties in en rondom Middelburg en laat je inspireren!

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Middelburg. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Middelburg. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Middelburg geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Middelburg ligt in het centrum van Zeeland en is meer dan duizend jaar geleden ontstaan uit de middelste burg van het eiland Walcheren.

Midden in deze VOC-stad ligt een bijzonder en klassiek hotel, Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg. Dit hotel is het oudste van Zeeland. Voor een onbezorgd verblijf na uw zakelijke bijeenkomsten biedt Hotel-Res...

Strandhotel Westduin

Westduin 1, Koudekerke / Vlissingen

Strandhotel Westduin is gelegen in de prachtige provincie Zeeland. Het hotel ligt midden in een schitterend natuurgebied op slechts 50 meter van zee en strand. Naast een fantastische vakantiebestemming ook een unieke en inspirerende locatie voor uw vergadering, training, strandsessie, bedrijfsfeest en/of congres. Met ons team streven wij er voortdu...

Van Der Valk Hotel Middelburg

Paukenweg 3, Middelburg

Van der Valk Hotel Middelburg is centraal gelegen in Zeeland, aan de rand van Middelburg. De ligging aan de A58 zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.
Het hotel beschikt over 110 zeer comfortabele kamers, variërend van standaard kamers tot zeer ruime familiekamers. Tevens heeft u de keuze uit 9 themasuites gesitueerd op de 4e etage van ons h...

Watertoren Vlissingen Luxe

Badhuisstraat 187, Vlissingen

Vergaderen in de torenkamer van de Watertoren Vlissingen. Dat is pas een echte ervaring! Letterlijk en figuurlijk overleg op hoog niveau!

In een bijzondere ambiance, waar historie en modern comfort samenkomen, kan je met maximaal 12 personen vergaderen in een informele sfeer. Deze bijzondere watertoren uit 1894 is onlangs geheel gerestaureerd e...

Amadore Hotel Restaurant Arneville

Buitenruststraat 22, Middelburg

Amadore Hotel Restaurant Arneville een zeer comfortabel en sfeervol viersterrenhotel, gelegen in de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Het hotel is gelegen op slechts 10 minuten lopen van het historische stadshart met prachtige monumentale panden en gezellige cafés en restaurants.
Het mooie terras en het restaurant met de klassieke en warme sfeer bied...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek