meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Locaties in Lelystad

Zoek je een bijzondere locatie in het moderne Lelystad? Wij van meetings.nl helpen je daar graag bij! In Lelystad zijn vele locaties die zich goed lenen voor ieder evenement. Zoek je een grote accommodatie voor een grootschalige conferentie of andere bijeenkomst of heb je liever een intieme ruimte voor een vergadering of brainstormsessie? Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in Lelystad en vind die ene perfecte locatie!

Lelystad, hoofdstad van Flevoland, is de jongste provinciehoofdstad van Nederland. Pas in 1967 arriveerden de eerste bewoners. Sindsdien is Lelystad echter uitgegroeid tot een bruisende en moderne stad vol verrassingen. Lelystad bestaat uit een moderne binnenstad, omringd door bossen en het natuurgebied de Oostvaarder plassen. Lelystad is eenvoudig bereikbaar door haar ligging aan de A6, die via de A1 de verbinding vormt met de Randstad en het noorden van het land. Ook heeft Lelystad haar eigen vliegveld, ideaal voor bijvoorbeeld internationale conferenties. Ben je op zoek naar een luxueuze zaal om te vergaderen of zoek je een ruime accommodatie voor een conferentie of congres? Bij meetings.nl is alles mogelijk! Kijk eens rond op de site voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Lelystad. 

Plaats vrijblijvend je locatieaanvraag!

Hieronder vind je een overzicht van al onze locaties in Lelystad. Wil jij tijd besparen? Dan kan meetings.nl kosteloos een duurzame vergaderlocatie voor je regelen. Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Lelystad.  Voor dat je het weet heb jij een locatie in Lelystad geregeld voor de scherpste prijs en regel jij een vergadering op een unieke, bijzondere of moderne locatie.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

HarTeluk Natuurpark

Vlotgrasweg 11, Lelystad

HarTeluk Natuurpark is gelegen in het hart van Natuurpark Lelystad. Een veelzijdige locatie voor een kop koffie met gebak, een lekkere, gezonde lunch, maar ook voor feesten, partijen en jubilea. Voor vergaderingen, feesten en partijen staan niet alleen het restaurant en de naastgelegen zaal ter beschikking, maar ook de Waterlely, een apart gebouw m...

Je vindt ons op een centrumlocatie in Lelystad. Vanaf de A6 bereik je ons hotel binnen 5 minuten. Ideaal bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht en Almere. Vergaderen doe je in onze ruime vergaderzalen. Borrel na de vergadering op ons dakterras of waai uit aan de langste kustlijn van Nederland: het IJsselmeer.

Onze drie vergaderzalen zijn multifunc...

Aviodrome

Pelikaanweg 50, Lelystad

Aviodrome is een geliefde locatie voor zakelijke bijeenkomsten. De beleving tussen vliegtuigen maakt uw dag tot een bijzondere ervaring.

Naast vergaderen, congressen en bedrijfsuitjes met rondleiding en diner, biedt Aviodrome ook de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten met break-outs of een feestavond.

Aviodrome Lelystad Airport b...

Naupar | Nautische Partners

Bataviahaven 1, Lelystad

NAUPAR heeft een grote verscheidenheid aan unieke locaties. De zeilschepen van NAUPAR hebben allemaal hun eigen sfeer. Van super-de-luxe comfort tot back to basic; er is voor iedereen een locatie op maat. Op de grotere schepen vindt u naast een grote lounge, verschillende kleinere ruimtes, waar men even apart kan zitten. Op al de schepen is AV-appa...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek