meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

The Student Hotel wordt ‘The Social Hub’

The Student Hotel wordt ‘The Social Hub’

The Student Hotel zal vanaf nu doorgaan als 'The Social Hub'. De nieuwe naam past bij het innovatie hybride hospitality-model van het bedrijf. The Social Hub heeft ook plannen aangekondigd met aandeelhouders APG en GIC om het aantal locaties uit te breiden tot 50 door heel Europa.

Charlie MacGregor, CEO en oprichter van The Social Hub zegt hierover: "Wij zijn enorm trots en blij om onder de nieuwe noemer onze reis voor te zetten en dat deze onthulling samenvalt met het openen van twee nieuwe hubs in Spanje. We veranderen de naam in The Social Hub om sociale impact nog meer centraal te stellen bij alles wat we doen. Er is nu meer dan ooit behoefte aan echte verbinding en positieve verandering, wij geloven dat we samen een betere samenleving creëren!"

Frank Uffen, Managing Director, Community & Partnerships licht toe: "The Social Hub ziet onze community door een nieuwe lens. Dus niet aparte groepen  van studenten, reizigers, digital nomads of ondernemers, maar als één gemeenschap met een gedeelde mindset".

NIEUWE IDENTITEIT

The Social Hub telt inmiddels 11.000 kamers verspreid over heel Europa. Het bedrijf heeft een transformatie doorgemaakt van studentenhotel naar een wereldwijd begrip dat 'social' centraal stelt en als hub gasten en lokale gemeenschappen met elkaar verbindt.

De nieuwe identiteit versterkt het karakter van het hybride hospitality-model. Het weerspiegelt de behoefte van gasten aan flexibele ruimtes, waar mensen met elkaar in contact kunnen komen, verbinding kunnen aangaan en communities kunnen creëren. 

UITBREIDINGSPLAN
De opening van de nieuwe locaties in 2022 maken deel uit van de eerste reeks in het uitbreidingsplan, met als doe het portfolio met 100 procent te laten groeien. Zeven hubs staan al op de planning oom tegen 2025 te openen. Dit najaar worden er al twee nieuwe locaties geopend in Spanje.

VOORZIENINGEN 
De huidige dertien locaties van The Social Hub - in onder meer Amsterdam, Berlijn, Bologna, Florence en Wenen - bieden een breed scala aan voorzieningen. Hieronder vallen onder andere grote gemeenschappelijke ruimtes, studenthuisvesting, hotelkamers, co-workingplekken, vergaderuimtes, sportscholen, bars, restaurants en evenementenprogramma's voor de community.
 

 

 

Bron: entreemagazine.nl 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek