meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zo maak je jouw werkplek gezellig

Thuiswerken is tegenwoordig de standaard. Deze thuiskantoren zijn vaak sombere en saaie plekken die het eenzame thuiswerken er niet leuker op maken. Daarom helpt meetings.nl met tips om je thuiskantoor om te toveren tot een fijne plek om je productiviteit en motivatie te bevorderen.

Planner

Met een handige planner die je dagelijkse to-do's combineert met je aantekeningen zal je veel makkelijker aan de slag kunnen gaan. Dit is de ultieme organisatietool die je maar beter op je bureau kunt hebben. Je kunt de planners vinden in alle mogelijke kleuren, dit maakt ze dan ook zo leuk. Het bevat alles wat je nodig hebt om je leven net even wat meer structuur mee te geven. Als het gaat om handige bureau-accessoires dan is dit echt een van de handigste die je maar in huis kunt hebben. Liever papierloos? Er bestaan ook apps voor je telefoon, tablet of computer.

Planten

Het is wetenschappelijk aangetoond dat planten goed zijn voor de productiviteit van werknemers. Oké oké, je hoeft niet direct je hele werkplek om te toveren tot een urban jungle. De simpele toevoeging van 1 of 2 planten helpt al. Dus haal direct een leuke plant in huis!

Mooie kantoor accessoires

Snoertjes, schriften, pennen, potloden. Noem het maar op. Iedereen heeft zo weer zijn eigen behoeftes om goed aan het werk te kunnen. Mooie accesoires maken het werk zeker leuker!

Zorg voor voldoende daglicht

Goede verlichting op je werkplek is belangrijk. Niet alleen om de kleine lettertjes in contracten goed te kunnen lezen, maar ook omdat licht van invloed is op je productiviteit. Bovendien helpt goede werkplek verlichting om (oog)vermoeidheid en hoofdpijn te voorkomen.

Pimp je hardware

Wie zegt dat computers, toetsenborden, muizen en snoeren grijs moeten zijn? Vervang je saaie toetsenbord door dit roze of blauwe retro toetsenbord van Logitech. Neem direct de bijpassende muis erbij! Je kunt ook je laptop pimpen door een speciale vinyl sticker voor de achterkant van het scherm, doe het zelf met behulp van deze diy.

Verf een muur in een mooie kleur

Ben je klaar met je onpersoonlijke werkplek? Een simpele manier om je kantoor een beetje aan te kleden is het verven of behangen van een saaie witte muur. Kies voor een fris tintje of ga voor een gedurfd patroon en zie direct het verschil!

Zet je favoriete muziek aan

Een voordeel van in je eentje werken is dat je geen rekening hoeft te houden met de muzieksmaak van al je collega’s. Luister je graag naar Britney Spears? Go for it! Zo kom je zingend je werkdag door.

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek