meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

De kerstborrel overslaan dit jaar? Helemaal niet nodig!

2020 is bijna voorbij, en wat een jaar is dit geweest! Toch wil je juist dit jaar op een gezellige manier afsluiten met je collega's, toch? Ondanks dat samenkomen niet, of beperkt, mogelijk is, hebben wij 6 super leuke alternatieven voor je jaarafsluiting verzameld! Voor welk alternatief ga jij?

Kerstlunch of winter BBQ in de buitenlucht (met hoeveel personen mag je na 8 dec. buiten samenzijn?)
Wat is er nu leuker dan samen met de collega's genieten van heerlijk eten in de buitenlucht. Bestel bij de plaatselijke horeca een uitgebreide lunch of winter bbq. Tover de ruimte om tot een winterwonderland met vuurkorven, heaters, leuke zitjes en kerstmuziek. Niet alleen staat dit garant voor een super gezellige bijeenkomst, ook steun je hiermee de lokale ondernemers!

Online kookworkshop met je collega's 
De sluiting van de horeca heeft er toe geleid dat horeca ondernemers hele creatieve oplossingen hebben bedacht om thuis te kunnen genieten. Zo biedt de Kookfabriek een digitale kookworkshop aan die je, samen met je collega's, op afstand kan volgen. Je ontvangt vooraf een boodschappenlijstje en op de afgesproken tijd staat de chef voor jullie klaar. Tegelijk met je collega's ga je aan de slag om een heerlijk diner te bereiden. Wanneer je klaar bent met koken blijf je gezellig met elkaar verbonden om "gezamenlijk" te dineren en te proosten!

Kerst drive-thru
Kerst staat weer voor de deur en natuurlijk wil je je werknemers bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar maar hoe ga je dit regelen met 1.5 meter afstand? Jullie eigen kerst drive-thru! Sibiz tovert jullie eigen (parkeer)terrein om tot een gezellige kerst drive-thru. Je werknemers rijden met de auto of fiets door de kerst drive thru. Behalve het kerstpakket kun je je werknemers nog verassen met een lekker warme chocomelk to go of misschien wel een zak oliebollen. Zo zet je je werknemers op een veilige manier in het zonnetje, succes gegarandeerd!

Online kerst pubquiz
Zoek je een goed te organiseren, leuk en veilige teamactiviteit. Kies dan voor een pubquiz! En wat te denken van een speciale kersteditie? Een online pubquiz waarin uiteraard leuke vragen rondom het kerst thema voorbij komen. Maak het nog gezelliger en stuur je medewerkers een borrelbox met lekkernijen op voor tijdens de pubquiz, zo speelt iedereen mee onder het genot van een hapje en drankje!

Dinerbox naar je medewerkers sturen
Geen mogelijkheid voor een gezamenlijk kerstdiner? Stuur iedereen een luxe dinerbox toe met alle ingrediënten en een uitgebreid recept! Nog wel even zelf de keuken in maar daarna heerlijk genieten van je kerstdiner. Wil je het nog leuker maken? Combineer de dinerbox met de kerstpubquiz!

Een private diner met overnachting vanaf €950,00* all-in
Geniet met je collega's van een ontvangst met bubbels, 4-gangen diner met bijpassende wijnen, overnachting in een luxe hotelkamer en een feestelijk ontbijt. De bubbels staan koud, de lichtjes branden en de ballen hangen in de bomen. Wanneer mag Crowne Plaza Utrecht jullie ontvangen?
*De prijs van € 950,- is gebaseerd op een gezelschap van 4 tot 8 personen.

Hebben jullie nog andere leuke ideeën? Laat het ons weten, we zijn benieuwd! 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek