meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Prettiger werken met deze online tools

Wat is het toch fijn dat ze er zijn; al die online tools die ons leven net wat makkelijker maken. Met deze online hulpmiddelen kun je net wat slimmer, efficiënter of leuker werken. Wij hebben er vier voor je op een rijtje gezet!

#1 Teamviewer - hulp op afstand
Je wordt gebeld, je kijkt en ziet dat het je manager is. Hij is lichtelijk in paniek. Hij heeft over een half uurtje een presentatie, maar het lukt hem maar niet om een kleine aanpassing in de presentatie door te voeren. Gelukkig kun jij hulp op afstand bieden, want je hebt Teamviewer gedownload. Ook op de laptop van je manager. Een gratis programma dat makkelijk in gebruik is. Je kunt allebei inloggen en op die manier meekijken. Je ziet meteen wat er aan de hand is lost het probleem op. Je manager is je wederom dankbaar!

Meer weten over het gebruik van Teamviewer? Lees dat dit artikel: https://computertotaal.nl/artikelen/apps-software/altijd-toegang-tot-je-pc-zo-log-je-thuis-in-met-teamviewer-66704/.

#2 Toggl – inzicht in je tijd
Je bent druk, soms kom je tijd te kort. Tegelijkertijd vraag je je ook af waar je nu zo druk mee bent, wat het meeste tijd opslokt. Je wilt inzicht. Dan is Toggl een fijn gratis programma. In dit programma kun je goed bijhouden hoe lang je met een bepaalde taak bezig bent geweest. Weten hoe het programma werkt? Lees dan; https://timemanagement.nl/tijdregistratie/.

Als je langer met Toggl werkt, dan kun je na een bepaalde periode, aan je leidinggevende laten zien welke werkzaamheden je veel tijd kosten. Je kunt rapporten, compleet met diagrammen en grafieken, downloaden. Handig om te zien hoeveel tijd het beantwoorden van mails wekelijks in beslag neemt bijvoorbeeld.

Afbeeldingsresultaat voor online tools

#3 Smallpfd – snel een handtekening regelen
Deze situatie heb je vast al wel een keer meegemaakt; je hebt snel een handtekening van je manager nodig voor een contract. Deze moet vandaag nog de deur uit. Je manager werkt net vandaag elders. Maar geen probleem, want je hebt Smallpdf. Je gaat naar PDF ondertekenen en je upload het te onderteken bestand. Vervolgens geef je het emailadres van je manager in. Binnen een paar seconden ontvangt je manager een e-mail met daarin de link. Het enige wat hij of zij hoeft te doen is de link openen en via de knop ‘place signature’ aan de linkerkant een handtekening zetten met de muis. Hij of zij drukt op save en klaar! Jij krijgt een melding dat de handtekening geplaatst is. Prachtige oplossing toch?!

#4 Landscape of Canva – bewerken van afbeeldingen
Een afbeelding of foto in het juiste formaat zetten voor LinkedIn, Facebook of Instagram? Voor jezelf, een collega of je leidinggevende? Dat kan snel in Landscape. Een andere, meer uitgebreide, optie is Canva. Hier kun je ook mooie visuals in maken. Lees hier meer over Canva: https://computertotaal.nl/artikelen/apps-software/zelf-grafisch-design-maken-met-canva/

En jij?
Gebruik jij al één van de vier genoemde tools? Of heb je nog andere tips? Gratis tools die het allemaal net wat makkelijker maken. Laat het ons weten!

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek