meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Carlton President | One24

We creëren een omgeving die inspireert en aanzet tot mooie ontmoetingen. Je ontdekt wat een ruimte met je kan doen. Hoe een speelse, verrassende omgeving het verschil maakt tussen werken en genieten van wat je doet. De medewerkers van Carlton President staan bekend om hun attente, grenzeloze service. Jij wilt presteren; wij helpen je het beste uit jezelf te halen, uit je presentatie, meeting en werkdag. Je eindigt met méér energie en dat neem je met je mee.

  • Centraal gelegen in Utrecht nabij de A2 en met bushalte op 200 meter
  • Ruim 200 gratis parkeerplaatsen voor de deur, dus altijd plek
  • Gratis shuttle service naar bedrijven in de buurt en station Maarssen

FOOD FOR THOUGHTS
Als je hard werkt, wil je goed eten, het hoofdingrediënt voor de gerechten en drankjes op onze kaart. De geur van huisgemaakte ontbijtkoek komt je tegemoet en maak kennis met typisch Utrechtse koekjes. Vers fruit, fruitwater, verse thee of zelf verse jus d'orange tappen? Alles kan!

Alle openbare ruimtes zijn voorzien van allerlei soorten meubilair zoals intieme zitjes om te brainstormen, statafels, tafels met barkrukken en loungebanken. Loopt de vergadering vast of heeft de groep een impuls nodig? Duik met z'n alle in de knalrode BOOST in de Lounge waar je je discussiepunten kunt aanvliegen om samen tot een doorbraak te komen.

      

WE’VE GOT EVERYTHING YOU NEED!
Licht, ruim, intiem of indrukwekkend. De juiste omgeving brengt jouw training, vergadering of event naar een hoger niveau. Stuk voor stuk ruimtes waar technologische innovatie, inspirerend design en een speelse vibe elkaar versterken. Check de sfeerimpressies voor jouw keuze, of laat Marjolein of Demi de perfecte locatie voor je kiezen.

ONE24 – EASY EATING & DRINKING
One24 is een bar/restaurant waar je je kunt opladen. One24 is een (hernieuwde) ontmoetingsplek voor zakelijke gasten, internationale gasten, locals en dagjesmensen. Ontdek onze veelzijdige internationale, culinaire kaart. Bij One24 proef je vondsten uit de Mediterraanse keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Mooie tradities en nieuwe trends verwerkt in lekkere gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen. Met in de hoofdrol: energie! Onze ontbijtgerechten, salades, sappen, snacks, soepen en hoofdgerechten helpen je om elke dag gezond en goed te eten – zelfs als je weinig tijd hebt. 

KOKEN MET DE NATUUR
De kracht van de natuur staat voor koken met het seizoen, vol smaak, met mooie producten die zoveel mogelijk lokaal zijn verkregen. Bij het samenstellen van de kaart beseften we weer goed wat een rijkdom we op tafel kunnen zetten.

Zeker met de gezonde Midden-Oosterse en Mediterrane keuken, die zo lekker, gul en gastvrij kan uitpakken. Zo begin je bij One24 je dag gelijk lekker en gezond met een breakfast bowl of uitgebreid ontbijtbuffet. Ga ’s middags voor een heerlijke sandwich met gegrilde groente en baba ganoush of vega burger, of neem een sandwich mee in de auto.

Informeer via info@meetings.nl of bel naar 055-578 6511.

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek