meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Maak kennis met de geheel nieuwe meetingrooms van La Place Zakelijk tegen een zeer scherp tarief van €50,00 per dagdeel. Arrangement van iedere 11e gast gratis bij Eigentijdserf Westelbeers. Een 8-uurs arrangement voor €42,50 pp bij Park Plaza Eindhoven

Ook deze maand zetten we graag een aantal locaties in de schijnwerpers:

Nationale Opera & Ballet Amsterdam
Better Meetings Austerlitz
Stayokay Soest
Eten bij Werelds
Mercure Hotel Amersfoort Centre
UP West Amsterdam (zie foto hieronder)

Nieuwsflitsen:

Van der Valk Hotel Apeldoorn: De Cantharel gaat van 4 naar 5 Vergaderhamers
Na een uitvoerige inspectie van de congres- en vergaderclassificatie heeft de inspecteur geadviseerd om De Cantharel te upgraden van 4 naar 5 Vergaderhamers.
“Het team van Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel is bewust bezig met het vernieuwen en het verbeteren van de kwaliteit. Dit is terug te zien op vele fronten waarbij de uitstraling luxueuze is en de staat van onderhoud onberispelijk. In het congrescentrum zijn er veel vernieuwingen aangebracht zoals meubilair, tapijt, gordijnen en technische AV middelen. Ook heeft het hotel een aparte entree en receptie gekregen zodat er voor vergadergasten nog meer aandacht is en een betere doorstroming”, aldus de inspecteur.

Aristo viert 35-jarig bestaan
Aristo heeft onlangs haar 35 jarig jubileum feestelijk gevierd in het eigen, onlangs volledig verbouwde, meeting center in Amsterdam. Monique der Kinderen, staat inmiddels een aantal jaar aan het roer en vond het tijd voor vernieuwing. Om te beginnen in Amsterdam Sloterdijk, waar afgelopen zomervakantie deze Aristo locatie volledig is verbouwd en in een modern jasje gestoken. Naast de zakelijke meetings kunnen voorbijgangers en flexwerkers ook terecht voor ontbijt, lunch en diner. De Aristo Kitchen beschikt hier over een Work & Play ruimte voor ontspanning en gesprekskamers voor persoonlijk of vertrouwelijk overleg. Voor de meeting markt heeft Aristo Amsterdam luxe vergaderzalen en apparatuur aan het concept toegevoegd. Deze ruimtes zijn ideaal voor boardmeetings, Scrum/Agile- of een ‘heisessie’.

Postillion Hotel Amsterdam krijgt spraakgestuurde hotelkamers
Op 5 november opent Postillion Hotel Amsterdam de deuren. Het hotel staat naast het in het Amstelkwartier gelegen Postillion Convention Centre Amsterdam. Door de komst van Postillion Hotel Amsterdam worden de bestaande congrescapaciteit van zeventien zalen uitgebreid met nog eens dertien vergaderzalen. De hotelkamers zijn uitgerust met spraakbediening waardoor verschillende handelingen door stemgeluid uitvoerbaar zijn. Onder meer het openen en sluiten van de gordijnen en het bedienen van het licht en de televisie zijn spraakgestuurd.

Nieuwe naam en eigenaar Postilion Hotel Haren
Postillion Hotel Haren Groningen gaat vanaf 1 januari 2019 verder onder de naam Motel Haren. Het hotel is overgenomen door de Groningse horecaondernemer Frans Kappenburg, die ook de huidige medewerkers in dienst neemt. Kappenburg gaat op termijn een nieuw hotel bouwen op de plaats waar nu het BP-tankstation is. Op de plaats van het huidige hotel komen luxe appartementen te staan. Kopers kunnen gebruik maken van de hospitality-diensten van het nieuwe hotel. Het is een nieuwe uitdaging voor Kappenburg, die al vijftig jaar ondernemer is.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek