meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Postillion Hotel Bunnik: de beste meetinglocatie van Nederland

De locaties van Postillion zijn pure zakenhotels, maar zakelijk en afstandelijk zijn ze allerminst. Te beginnen bij de meeting host. Die draagt zorg voor een persoonlijke ontvangst. Hij of zij weet exact waarvoor je komt en toont interesse in jouw bezoek, wijst je de zaal of verwijst je naar het business point.

Speciaal samengesteld door de diëtisten en chef-koks van Postillion is het concept Brainfood. Brainfood bezorgt je continu focus. Het zorgt ervoor dat je gedurende de dag genoeg energie binnenkrijgt én verbruikt. Vergaderen is topsport. De hapjes en drankjes bevatten langzame suikers, zorgen voor evenwichtige opname en zijn uiteraard zeer smakelijk.

    

Om mentaal scherp te blijven en een hoger rendement uit je dag te halen moet je zeker één van de brainbreaks opnemen in je programma. Brainbreaks zijn (pauze) activiteiten van maximaal een half uur. Wat dacht je van ballonfiguren maken? Om de creativiteit te stimuleren (lachen is ook erg goed om wakker te worden). Of yoga, juist voor een ontspannen intermezzo. Een haka dans, voor de strijdlust of saamhorigheid. En ook shiatsu, percussie, curling en dans behoren tot de keuzemogelijkheden. Heb je zelf een ludieke suggestie? Postillion regelt het voor je.

Lunchmeeting? Met de 15 minute dishes weet je zeker dat je gerecht binnen het kwartier geserveerd wordt. Efficiënt!

Modern en flexibel zijn de diverse zalen. Een kleine vergadering of een groot congres? Vanwege de flexibele tussenwanden breidt je uit tot wel 1200 personen in theater opstelling. En, is er iets loos gedurende je vergaderverblijf? De 15 minute fix garantie betekent ook daadwerkelijk dat alles binnen 15 minuten wordt opgelost.

Het is niet voor niets dat Postillion Hotel Utrecht Bunnik in 2018 de award voor beste meetinglocatie van Nederland heeft ontvangen.

   

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek