meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Reserveer een meeting bij Hotel Mijdrecht Marickenland en ontvang gratis een kamer upgrade. Bij Kameryck kun je Vintage vergaderen in je eigen hutje in de wei. Vergaderen op de Veluwe? Bij NH Conference Centre Sparrenhorst is elke 10e persoon gratis! Bij reserveringen in de maand maart ontvang je 10% korting op de totale eindfactuur bij Kasteel Huize Harmelen

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Kasteel Huize Harmelen (zie foto hieronder)
Eten bij Werelds Den Haag
De Kooi Bunschoten
Watletjenu Zaltbommel
Postillion Hotel Amsterdam
De Groene Bocht Amsterdam
Experience Center Hoofddorp
Fletcher Hotels Nederland

Nieuwsflitsen:

Schiphol opent nieuwe tijdelijk vertrekhal
Sinds kort heeft Schiphol een nieuwe tijdelijke vertrekhal om de grote stroom passagiers beter te begeleiden. De nieuwe vertrekhal meet 3800 vierkante meter en is aangelegd bovenop de bagagehal, recht tegenover de verkeerstoren. De toegang tot de airside ligt tussen de B- en de C-pier die beide vluchten naar Schengen-landen verwerken. Een deel van de passagiers zal verder moeten lopen, naar de D-pier, waar ook Schengen-vluchten worden afgehandeld. De lucht­vaartmaatschappijen die zich in de tijdelijke vertrekhal gaan huisvesten met incheckbalies zijn: KLM, Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines en LOT Polish Airlines.
De nieuwe hal krijgt onder meer 22 incheck­balies en zes security lanes. De capaciteit is berekend op twee miljoen passagiers per jaar, van de in totaal tien miljoen Schengen-passagiers (in 2016).

Nederlandse Hilton hotels behoren tot top tien Best Workplaces 2017
De Nederlandse Hilton hotels staan opnieuw fier in de top tien op de lijst van Best Workplaces, in de categorie grote bedrijven/multinationals. Rowena Lodder, Director of Human Resources Nederland van Hilton, is trots op het behaalde resultaat: “Wij willen met ons programma ‘Heart of Hilton’ onderscheidend zijn en dit is een geweldige erkenning van onze succesvolle aanpak.”
De lijst van Best Workplaces 2017 is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks wordt onderzocht hoe organisaties met hun medewerkers omgaan en hoe dat door medewerkers wordt gepercipieerd. De organisaties die zich onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap voldoen aan bepaalde criteria en laten een bijzonder beleid zien. Er is vertrouwen in het management, medewerkers zijn trots op wat ze doen en hebben plezier met hun collega’s.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum vergroot gastbeleving met app
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een eigen App gelanceerd. Deze App bevat alle hotelinformatie, zoals een overzicht van de faciliteiten, een fotogalerij, plattegronden, informatie over de omgeving en het laatste nieuws en aanbiedingen van het hotel. De App is voor alle gasten, zowel zakelijk als privé. De App is te vinden in de diverse Appstores onder de naam “Woudschoten”.

Rotterdam Ahoy congrescentrum opent eind 2020
Rotterdam Ahoy viert in januari 2021 haar 50e verjaardag. Deze mijlpaal zal gevierd worden in het nieuwe veelzijdige gebouw van de Rotterdamse evenementenaccommodatie. Het unieke karakter van het gebouw, dat bestaat uit 35 subzalen en een grote zaal die fungeert als auditorium, muziek- en theaterzaal ineen, vraagt om extra verdieping en uitwerking. Er wordt beoogd het centrum eind 2019 te openen; dit wordt eind 2020.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek