meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Reserveer een meeting bij Hotel Mijdrecht Marickenland en ontvang gratis een kamer upgrade. Bij Kameryck kun je Vintage vergaderen in je eigen hutje in de wei. Vergaderen op de Veluwe? Bij NH Conference Centre Sparrenhorst is elke 10e persoon gratis! Bij reserveringen in de maand maart ontvang je 10% korting op de totale eindfactuur bij Kasteel Huize Harmelen

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Kasteel Huize Harmelen (zie foto hieronder)
Eten bij Werelds Den Haag
De Kooi Bunschoten
Watletjenu Zaltbommel
Postillion Hotel Amsterdam
De Groene Bocht Amsterdam
Fletcher Hotels Nederland

Nieuwsflitsen:

Brabanthallen overkapt middenterrein met lichtdoorlatend dak
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, één van grootste beurzen- & evenementenlocaties van Nederland, staat aan de start van een grote uitbreiding. Het U-vormige middenterrein van ruim 7.000m2 wordt overkapt met een lichtdoorlatend dak wat uiteindelijk een grote centrale entree en ontmoetingsruimte wordt. Voordeel van het overdekte binnenterrein met veel daglicht is dat het toegankelijk is vanuit alle individuele hallen van het aangrenzende beurzen- en evenementencomplex. Hierdoor ontstaat er een grote centrale ruimte voor ontmoeting in een prettige ambiance. Eind september 2017 wordt de nieuwe Hoofdentree van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch in gebruik genomen.

Sportas Amsterdam krijgt Olympic Hotel
Fletcher Sports Hotel (ook genoemd Olympic Hotel) met 309 kamers krijgt extra lange bedden voor dito sporters, meetingrooms voor (sport)teams, een fitnessruimte met wellnessvoorzieningen en lockers: de inrichting van het in aanbouw zijnde sporthotel in Amsterdam ziet er net iets anders uit dan een gemiddeld hotel in Nederland. Het hotel verrijst aan het IJsbaanpad en is onderdeel van de Sportas Amsterdam. Deze Sportas bestaat onder meer uit de Sporthallen Zuid, het Olympisch Stadion, de Bosbaan en de sportvoorzieningen in het Amsterdamse Bos. De doelgroep bestaat overigens niet alleen uit (internationale) sporters; ook zakenmensen en toeristen zijn straks meer dan welkom.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum vergroot gastbeleving met app
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een eigen App gelanceerd. Deze App bevat alle hotelinformatie, zoals een overzicht van de faciliteiten, een fotogalerij, plattegronden, informatie over de omgeving en het laatste nieuws en aanbiedingen van het hotel. De App is voor alle gasten, zowel zakelijk als privé. De App is te vinden in de diverse Appstores onder de naam “Woudschoten”.

Hilton The Hague wederom beste hotel van Den Haag volgens Tripadvisor-bezoekers
Hilton The Hague heeft wederom de Traveler’s Choice Award van Tripadvisor gewonnen en is daarmee verkozen tot het beste hotel van Den Haag. Hilton The Hague staat dit jaar op de 8e plaats in de landelijke top 25 van Beste Luxehotels van Nederland, waar het vorig jaar nog op de 10e plaats eindigde. Het hotel in het centrum van Den Haag werd beoordeeld op basis van exceptionele service, stijl, voorzieningen en de perfecte ligging.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek