meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Reserveer een meeting bij Hotel Mijdrecht Marickenland en ontvang gratis een kamer upgrade. Bij Kameryck kun je Vintage vergaderen in je eigen hutje in de wei. Vergaderen op de Veluwe? Bij NH Conference Centre Sparrenhorst is elke 10e persoon gratis! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

CG Venues Kleine Haag Amersfoort
CG Venues Den Haag
Crowne Plaza Maastricht
Het Kiemkwartier Klarenbeek (zie foto hieronder)
Postillion Hotel Amsterdam
De Groene Bocht Amsterdam
Fletcher Hotels Nederland

Nieuwsflitsen:

Publieksprijzen 2016 MeetingReview uitgereikt
Op dinsdag 6 februari zijn door MeetingReview bij Conferentiecentrum Kaap Doorn de Publieksprijzen 2016 uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3 in de categorieën S, M, L, XL, en XXL. De winnende locaties waren op 1 januari 2017 om 00.00 uur bekend. De reviewscores op die datum zijn gebruikt om de totaalscore per locatie te berekenen. De reviewscore wordt vermenigvuldigd met 100 en vermeerderd met nog eens 1 punt voor elke review die op MeetingReview staat vermeld (met een maximum van 100). Een locatie kan zich alleen kwalificeren indien in het beoordelingsjaar minimaal 10 reviews zijn ontvangen. Categorie S: De Slaapfabriek, categorie M: deVLOER, categorie L: Kaap Doorn Conferentiecentrum. 

Figi en Oud London samen in Slot Zeist
Figi en Oud London gaan een langdurige samenwerking aan voor de exploitatie van Slot Zeist voor congressen, vergaderingen en feestelijke bijeenkomsten. Onlangs is de huurovereenkomst getekend met de gemeente Zeist voor de komende vier jaar. Figi, Oud London en de gemeente Zeist streven één doel na: een zo ruim mogelijke openstelling van het Slot. Met hun uitgebreide, elkaar aanvullende relatienetwerken, hun brede ervaring en hun respect voor het Slot als Zeister monument zetten zij zich in om het Slot commercieel en cultureel nog beter in de markt te zetten.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum vergroot gastbeleving met app
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een eigen App gelanceerd. Deze App bevat alle hotelinformatie, zoals een overzicht van de faciliteiten, een fotogalerij, plattegronden, informatie over de omgeving en het laatste nieuws en aanbiedingen van het hotel. De App is voor alle gasten, zowel zakelijk als privé. De App is te vinden in de diverse Appstores onder de naam “Woudschoten”.

Hilton The Hague wederom beste hotel van Den Haag volgens Tripadvisor-bezoekers
Hilton The Hague heeft wederom de Traveler’s Choice Award van Tripadvisor gewonnen en is daarmee verkozen tot het beste hotel van Den Haag. Hilton The Hague staat dit jaar op de 8e plaats in de landelijke top 25 van Beste Luxehotels van Nederland, waar het vorig jaar nog op de 10e plaats eindigde. Het hotel in het centrum van Den Haag werd beoordeeld op basis van exceptionele service, stijl, voorzieningen en de perfecte ligging.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek