meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld de herfstbreak bij Hotel Ernst Sillem Hoeve, bij het vuur van een oliedrum. Een hele leuke actie is ook de promotiekorting bij Stadhuys Gouda bij het afhuren van de gehele locatie. Of wat dacht je van vergaderen bij Park Inn By Radisson Amsterdam Airport en krijg een gratis High Tea! Bij de Rijtuigenloods krijg je 35% korting op locatiehuur ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan.

Als je bij NBC Congrescentrum een bijeenkomst boekt voor de maanden februari, maart of april krijg je er een Nespresso koffiemachine gratis bij. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Stadsvilla Sonsbeek Arnhem zie onderstaande foto
Peer Seats2meet Amersfoort
Stayokay Den Haag
Restaurant Hotel Merlet Schoorl 
Crown Business Center Haarlem
Crown Business Center Schiphol
Studio's Aalsmeer
Dinkler Prinz Kleinschalig Conferentiehotel 

Nieuwsflitsen:

Hilton The Hague introduceert braillepakket
Hilton The Hague biedt nu als eerste hotel in Nederland een braillepakket aan. Voor iemand die blind of slechtziend is, is het lastig om een menukaart te lezen of een hotelkamer op te zoeken. Hilton The Hague wil ook deze groep graag van dienst zijn en ging een samenwerking aan met de site Hotelaccessibility.com. Op deze website staan alle hotels vermeld die optimaal toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers, ouderen en/of mensen met een visuele handicap. Het hotel en de site hebben een braillepakket gemaakt. In dit braillepakket zit een menukaart, maar ook de hotelplattegrond en de informatiemap.

Ministerie van Buitenlandse Zaken 24/7 bereikbaar voor reizigers

Reizigers kunnen nu over de hele wereld 24 uur per dag bellen met het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag voor tips en hulpvragen vanuit het buitenland. Naast het nieuwe centrale telefoonnummer, kan ook contact opgenomen worden via de mail en via Twitter. Het ministerie denkt dat het contactcentrum 3000 mensen per dag kan helpen.

Voormalig Postkantoor Utrecht tijdelijk weer beschikbaar als evenementenlocatie

Het voormalig Postkantoor in Utrecht is de komende maanden weer beschikbaar als tijdelijke evenementenlocatie voor publieks- en zakelijke evenementen. Tot de start van de herontwikkeling, heeft eigenaar ASR Vastgoed Vermogensbeheer B.V. de exploitatie van de grote zaal in handen gelegd van Shivers. Dit evenementenbureau heeft ook in een groot deel van 2014 en 2015 het gebouw geëxploiteerd als evenementenlocatie. De centrale ligging in de stad, het tijdelijke karakter als evenementenlocatie en de schoonheid van de ruimte hebben er voor gezorgd dat er al veel evenementen hebben plaatsgevonden in het gebouw. De locatie kan gehuurd worden tot 6 maanden vooruit. 

Regardz biedt met de Buren nieuwe dienstverlening aan

In Regardz Meeting Center Eenhoorn is sinds kort een afhaalpunt van de Buren gevestigd. Regardz, aanbieder van vergader- en congreslocaties in Nederland, wil met de kluizenwand extra service bieden voor haar klanten en hun bezoekers. Het onbemande systeem is bedoeld voor online bestellingen en aankopen, die de consument of zakelijke gebruiker kan afhalen op het tijdstip dat hem het beste uitkomt. Doordat de kluizenwand in Amersfoort open wordt geëxploiteerd kan iedereen er gebruik van maken en kunnen producten van webwinkels of lokale winkeliers worden afgehaald uit de kluisjes.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek