meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Meetings.nl en MeetingReview zijn samenwerking aangegaan.

Persbericht: meetings.nl en MeetingReview zijn samenwerking aan gegaan.

24 september 2015

In een tijd waarin internet onze belangrijkste informatiebron is, zijn online reviews één van de belangrijkste factoren bij het aanschaffen van een product of dienst. Het vertrouwen in een review is groter dan het vertrouwen in een advertentie en de informatie en ervaringen van andere mensen gebruiken we steeds vaker als betrouwbare bron. Dit is één van de aanleidingen voor meetings.nl om een samenwerking aan te gaan met MeetingReview, een onafhankelijk platform voor de meeting- en evenementenbranche waar gebruikers een review achter kunnen laten of reviews kunnen raadplegen.

 

Op MeetingReview kunnen gebruikers van meetings.nl gemakkelijk een review achterlaten over de geboekte locatie en de dienstverlening van meetings.nl. Na registratie op MeetingReview kunnen ze een score geven op het boekingsproces, de meetinglocatie, de vergaderzaal en bijbehorende faciliteiten en de catering. Daarnaast kunnen reviewers toelichting geven op hun score.

Aan de andere kant staan de boekers. Zij kunnen de onafhankelijke ervaringen van vorige gebruikers raadplegen voordat ze overgaan tot het boeken van een vergaderlocatie. Zo fungeert MeetingReview als een soort digitale mond-tot-mondreclame voor accommodaties waarmee boekers hun voordeel kunnen doen om op deze manier de perfecte locatie voor hun evenement te vinden. Daarnaast kunnen meetinglocaties en diensten ook reageren op de reviews en om de betrouwbaarheid optimaal te houden is er een speciale reviewmethode ontwikkeld. Deze methode laat o.a. oude reviews minder zwaar meetellen in de gemiddelde score omdat de locatie of dienst inmiddels kan zijn aangepast.

MeetingReview zegt over de samenwerking: “We zijn een samenwerking met meetings.nl gestart omdat bezoekers graag een keuze willen maken bij wie ze willen boeken. Dit kan direct bij een locatie of bij een gespecialiseerd intermediair zoals meetings.nl. De toegevoegde waarde van meetings.nl blijkt weer uit de reviews die ze ontvangen. Zo kan een bezoeker ook de ervaringen van andere boekers lezen”, aldus Marco Kole (initiatiefnemer MeetingReview).

Naast MeetingReview werkt meetings.nl samen met diverse andere onafhankelijke partijen, waaronder de vergaderhamer.nl, een bedrijf dat congres- en vergaderlocaties classificeert zodat er een onafhankelijk beeld wordt weergegeven van de kwaliteiten en zekerheden van de locatie. Deze onafhankelijke classificaties zijn, samen met de onafhankelijke reviews op MeetingReview, voor meetings een mooie stap in de richting naar een compleet en onafhankelijk aanbod aan meetinglocaties voor ieder zakelijk evenement.

Meer informatie over meetings.nl of de samenwerking met MeetingReview? Kijk dan op meetings.nl of neem contact op via Marc Kroon tel. 055-578 65 11. 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek