meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Er gaat niets boven Groningen

Tot 21 augustus 2015 ontvang je 20% korting op de vergader- en trainingsruimtes.

Indien je voor 1 juli een vergader- of trainingsruimte boekt, ontvang je 20% korting.
Deze actie is geldig t/m 30-06-2015

S2M050 Groningen is een inspirerende werk- en vergaderplek. Met ongekende dynamiek faciliteert S2M050 professionele coworking-, kantoor-, vergader- en evenementenruimte. Wij verbinden organisaties met zelfstandige professionals.

Werken, vergaderen of trainen doe je in een uitdagende omgeving waar je tegelijkertijd kunt netwerken. Ideaal voor zelfstandig werkende professionals. Hier kun je samen de toppen en dalen van het ondernemerslandschap verkennen. Je ontmoet andere professionals en vult elkaars dienstverlening aan. S2M050 is een broedplaats van innovaties, een katalysator van ontwikkeling, van potentiële klanten, sparringpartners en zelfs nieuwe vrienden.

Seats2meet Groningen is goed bereikbaar. De locatie ligt meteen aan de snelweg (A7) en heeft een groot aantal gratis parkeerplaatsen. Ook met de fiets of openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar. Laat je verrassen door de inrichting en inspireren door de andere, enthousiaste gebruikers!

Indien je voor 1 juli 2015 een vergader- of trainingsruimte boekt voor de periode van 1 juli t/m 21 augustus 2015, krijg je 20% korting op het totaalbedrag van je boeking.
Boek nu snel!

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek