meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Locaties in Enschede

Zoek jij een bijzondere locatie in Enschede of de omgeving van Enschede? Dan kunnen wij van meetings.nl je helpen! Bij het organiseren van een evenement moet je met veel verschillende dingen rekening houden. Zo moet je bedenken wat voor ruimte je nodig hebt, hoe groot deze moet zijn, wat voor verzorging hierbij inbegrepen is en hoe het met de bereikbaarheid en parkeergelegenheid is geregeld. Zoek je een locatie die goed bereikbaar is met de auto en voldoende parkeergelegenheid heeft? Misschien is De Oude Usselerschool in Enschede dan iets voor jou?
Heb je toch liever een bijzondere locatie in het centrum, ook daar kunnen we je mee helpen. Wat voor een accommodatie je ook zoekt, een vergaderlocatie of een meetingroom, op meetings.nl zal je zeker slagen. Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze accommodaties in Enschede en de omgeving van Enschede en misschien vind jij de perfecte locatie voor jouw evenement!

Plaats vrijblijvend je locatieaanvraag!

Enschede, gelegen in het zuidoosten van de provincie Overijssel, is met 150.000 inwoners de grootste stad van deze provincie. Origineel stond Enschede bekend als dé textielstad van Nederland, maar inmiddels heeft Enschede nog veel meer te bieden. Enschede biedt een gezellig stadscentrum, omringd door mooie natuur. Gelegen aan de Duitse grens is Enschede ook een geschikte locatie voor internationale events. Wij hebben een groot aanbod aan locaties die geschikt zijn voor verschillende bijeenkomsten zoals kleinschalige vergaderingen, conferenties of andersoortige bedrijfsevenementen. Bij meetings.nl is alles mogelijk! Kijk eens rond op de site voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Enschede.

Ben je op zoek naar een zakelijke locatie in Enschede? Meetings.nl is er om het jou als secretaresse makkelijk te maken in de zoektocht naar een bijzondere locatie. Wij leveren maatwerk. Hier vind je een compleet overzicht van al onze unieke locaties in Enschede om te vergaderen of te overnachten. Wil je niet zoeken, maar gevonden worden? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Enschede. Voor dat je het weet heb jij een locatie in Enschede geregeld voor de scherpste prijs en regel jij een vergadering op een unieke, bijzondere of moderne locatie.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Resort Hotel Bad Boekelo

Oude Deldenerweg 203, Boekelo

Resort Hotel Bad Boekelo
Het meest complete hotel van Nederland

Boekelo is een bescheiden plaats midden in het Twentse coulisselandschap. Toch kent bijna iedereen het. Is het niet vanwege het zout, dan wel door de aanwezigheid van bierbrouwer Grolsch of het jaarlijkse paardensportspektakel, de Military.

In diezelfde plaats, vlakbij Enschede,...

De Oude Usselerschool

Usselerschoolweg 50 50, Enschede

Op zoek naar een plek waar u kunt vergaderen, lezingen kunt geven of congressen kunt houden voor groepen van 10 tot 350 personen?
Kom dan naar de Oude Usselerschool op de Usseler Es in Enschede en ervaar gastvrijheid en flexibiliteit in een fantastisch gebouw. Daarnaast beschikken we over meer dan 160 gratis parkeerplaatsen.

Aan de rand van En...

Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Vliegveldweg 345, Enschede

Vliegveld Twenthe evenementenlocatie is een oude vliegbasis met historische, militaire gebouwen. De verkeerstoren, start en landingsbanen, shelters, bunkers, hangars en een oude brandweerkazerne geven het terrein een geheimzinnige en speciale vibe.

Het oude vliegveld door de jaren heen gebruikt als uitvalsbasis voor vele F-16 straaljagers. Het t...

City Hotel Hengelo

B.P. Hofstedestraat 50, Hengelo

Een zeer eigentijds hotel in hartje centrum van Hengelo op slechts 150 m van het Centraal Station en naast de bekende schouwburg. In de stad staan landelijke winkelketens samen met vele typische Hengelose winkels garant voor veel winkelplezier. Het rijke aanbod van restaurants en cafés zorgen voor een bruisend uitgaansleven.

De 100 ruime en ge...

Wilminktheater En Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

In het hart van Enschede zijn het Wilminktheater, Muziekcentrum, De Kleine Willem en de Grote Kerk gevestigd. Vier unieke locaties met elk hun eigen identiteit en capaciteit, elk apart maar ook gezamenlijk te boeken.

U wilt dat uw gasten geïnspireerd worden door uw congres en seminar. De diverse loc...

Hotel Restaurant Rodenbach

Parkweg 35-39, Enschede

Hotel Restaurant Rodenbach beschikt over twee zalen. Deze zijn uitermate geschikt voor vergaderingen dankzij de uitgebreide vergaderfaciliteiten. Door de unieke locatie is Rodenbach de ideale plaats om uw vergadering te houden. Rodenbach biedt haar gasten namelijk voldoende (gratis) parkeerplaatsen aan en het treinstation is slechts vijf minuten va...

Spinnerij Oosterveld

Rigtersbleek - Zandvoort 10, Enschede

Ben jij op zoek naar een unieke meetingroom met een stoere uitstraling? Dan ben je bij Spinnerij Oosterveld aan het juiste adres!
In Spinnerij Oosterveld is het niet alleen mogelijk om een werkplek of kantoorunit te huren, maar bieden wij je ook graag de mogelijkheid om op deze toffe locatie te komen vergaderen. Wij hebben hiervoor een aantal meet...

Hotel De Broeierd Enschede

Hengelosestraat 725, Enschede

Hotel De Broeierd ligt aan de rand van Enschede op maar 10 minuten van het bruisende centrum. Wilt u genieten van het Twentse natuurschoon? Dan is het hotel een prima uitgangspunt, u hoeft alleen maar even de straat over te steken en u staat middenin een bosrijke omgeving. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen langs kastelen, dorpjes en boerder...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • Stap 1:

    Plaats locatieaanvraag voor jouw zakelijke bijeenkomst

  • Stap 2:

    Ontvang verrassende aanbiedingen

  • Stap 3:

    Bevestig jouw locatie