meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

227 beoordelingen

Alle zakelijke locaties in Almere

Almere, centraal gelegen in de provincie Flevoland, is de ideale locatie als je een keer anders wil vergaderen! Zoek je bijvoorbeeld een locatie op of aan het water? Dan zit je in Almere goed, door de ligging aan het Gooimeer, Ijmeer en Markermeer. Almere is nog een jonge stad en biedt daardoor veel modern uitgeruste locaties voor elk zakelijk event. Door de strategische ligging ten opzichte van Amsterdam vormt Almere een ideale uitvalsbasis. Laat je verrassen door Almere, modern, groen en ruim. Ben je op zoek naar een luxueuze zaal om te vergaderen of zoek je een ruime accommodatie voor een conferentie of congres? Bij meetings.nl is alles mogelijk! Kijk eens rond op de site voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Almere.

Plaats offerteaanvraag!

Ben je op zoek naar een zakelijke locatie in Almere? Meetings.nl is er om het jou als secretaresse makkelijk te maken in de zoektocht naar een bijzondere locatie. Wij leveren maatwerk. Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Almere. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Almere. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Almere geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Apollo Hotel Almere City Centre

Koetsierbaan 2, Almere

Apollo Hotel Almere City Centre is gelegen midden in het centrum van de stad Almere. Almere ligt centraal in Flevoland, de jongste provincie van Nederland, waardoor steden als Amsterdam, Utrecht en Apeldoorn binnen één uur te bereiken zijn. Het hotel is voorzien van een trendy restaurant waar uw eten wordt klaargemaakt op de plancha (bakplaat). O...

Restaurant BoatHouse Almere

Noorderplassenweg 150, Almere

Waar anders dan aan de oevers van het water hoort deze accommodatie thuis? We noemen het de BoatHouse, een indrukwekkend gebouw, dat in al z'n elementen en uitstraling aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer doet denken die destijds de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren sierden. Ruim en robuust van opzet. Gastvrij voo...

Beschrijving
Uitgekeken op je systeemplafond? Kom vergaderen onder de imposante houten balken van de Drijfveer. Het drijvende gebouw ligt midden in de natuur en is gemaakt van duurzame lokale materialen zoals kromme bomen, wol en hennep. Verras je gasten met een inspirerende combinatie van natuur, design en moderne faciliteiten.

De Drijfveer is...

Van Der Valk Hotel Almere

Veluwezoom 45, Almere

Hotel Almere is één van de nieuwste ontwikkelingen van het Van der Valk concern. Dankzij de gunstige ligging en prachtige ambiance is het hotel geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden.

•Zeer centraal gelegen aan de A6 in de driehoek Amsterdam, Utrecht, Almere
•180 luxueuze hotelkamers
•17 multifunctionele zalen met een capac...

Haddock Watersport

Archerpad 8 - 10, Almere

Haddock Watersport bestaat uit een jachthaven, zeilschool, horecagelegenheid met zaalverhuur en een Bed & Breakfast.
De zalen worden o.a. verhuurd voor feesten, bruiloften, vergaderingen, presentaties & bedrijfsuitjes.
Het huren van een zaal kan gecombineerd worden met een buffet of barbecue, watersportactiviteiten etc....

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • Stap 1:

    Plaats locatieaanvraag voor jouw zakelijke bijeenkomst

  • Stap 2:

    Ontvang verrassende aanbiedingen

  • Stap 3:

    Bevestig jouw locatie