meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties in Winterswijk

Ben jij op zoek naar een bijzondere of unieke accommodatie voor een vergadering, congres, meeting, training, workshop of een ander soort zakelijke bijeenkomst in of rondom Winterswijk? Dan ben je bij meetings.nl aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het zoeken van de perfecte locatie die aan al jouw eisen voldoet. Denk even aan het evenement dat je gaat organiseren. Wat is belangrijk met betrekking tot de locatie? Heb je een grote locatie nodig, een locatie waar de gasten kunnen overnachten voor een meerdaags evenement of is het vooral belangrijk dat het makkelijk te bereiken is met de auto en openbaar vervoer? Voor iedere bijeenkomst zijn er andere dingen belangrijk, dus voor iedere bijeenkomst is er wel een passende accommodatie te vinden! Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in de buurt van Winterswijk en laat je inspireren!

Direct geholpen worden?

Winterswijk is een gemeente en plaats in het meest oostelijke deel van de regio Achterhoek in Gelderland. Het grenst voor een groot gedeelte aan Duitsland. Winterswijk heeft een groot aantal buitengebieden waarin de buurtschappen Meddo, Huppel, Henxel, Ratum, Brinkheurne, Kotten, Woold, Miste en Corle zijn gelegen. De omgeving van Winterswijk staat bekend als een coulisselandschap en kent een lange geschiedenis. De natuurgebieden rondom Winterswijk werden daarom in 2005 uitgeroepen tot het Nationaal Landschap Winterswijk. Het is dan ook niet gek dat verschillende grote namen zoals Piet Mondriaan, Gerrit Komrij en Max van Dam in Winterswijk hun eerste schetsen en ideeën op papier hebben gezet. Niet alleen vroeger maar ook nu nog zijn er veel kunstenaars die inspiratie vinden in het mooie landschap.

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Winterswijk. Wil je tijd besparen? Dan kan meetings.nl kosteloos een zakelijke ruimte in Winterswijk voor je regelen. Wil je niet zoeken, maar gevonden worden? Plaats nu gratis en vrijblijvend je locatie aanvraag in drie simpele stappen en ontvang de passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in en rondom Winterswijk. Op deze manier hoef je niet zelf te zoeken, maar word je gevonden. De perfecte locatie vindt jou!

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Fletcher Hotel Frerikshof

Frerikshof 2, Winterswijk

Fletcher Hotel Frerikshof ligt in een ontspannende en inspirerende omgeving van bossen, beken, houtwallen tot historische en authentieke molens en monumentale boerderijen. De omgeving biedt de bezoeker nog volop de mogelijkheid te genieten van de rust en ruimte.

Voor uw zakelijk verblijf staan u diverse kamertypen ter beschikking, zodat u de vol...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek