meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Vergaderen in Dwingeloo

Eén van de groenste dorpen van Europa, dat is Dwingeloo! Je vindt Dwingeloo in het westen van de provincie Drenthe, direct naast Nationaal Park Dwingelerveld, een prachtig bos en heidegebied. Naast de prachtige natuur heeft Dwingeloo ook genoeg te bieden voor zakelijke bijeenkomsten. Zo vindt je hier het landelijk gelegen Fletcher Landhotel De Borken, dit 4-sterren hotel is gevestigd in een gerenoveerde boerderij met 42 hotelkamers en zes multifunctionele vergaderruimtes. Liever vergaderen in het centrum van het pittoreske Dwingeloo? Neem dan een kijkje bij Hotel Wesseling, dit historische pand ligt midden in de dorpskern en is erg geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. 

Plaats offerteaanvraag

Dwingeloo… zoals hierboven al genoemd één van de groenste dorpen van Europa. In de dorpskern staan prachtige rietgedekte boerderijen, omgeven door groen. Een erg leuk beleving is de schaapskudde op het Dwingelerveld. Van mei tot en met september trekt de herder er samen met de kudde op uit zodat de schapen kunnen genieten van de ruimte. Nationaal Park Dwingelerveld behoort samen met Nationaal Park Drents-Friese Wold tot de donkerste plekken van Nederland, op het Dwingelerveld staat dan ook een telescoop waarmee je kan genieten van de heldere sterrenhemel.  

Wat ons betreft zeker de moeite waard om te bezoeken voor jouw volgende zakelijke event. Meer weten over de mogelijkheden voor een heissessie, vergadering, training of andere bijeenkomst? Laat het ons weten of bekijk hieronder vast al onze locaties in en rondom Dwingeloo.  

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Hotel Wesseling

Brink 26, Dwingeloo

Midden in het pittoreske plaatsje Dwingeloo is Hotel Wesseling gevestigd. Het hotel is een historisch pand gelegen aan de Brink en omgeven met prachtige panden, kleine boerderijtjes en veel groen. Het gastvrije Dwingeloo is een perfecte locatie voor ontspanning en inspanning. De groene omgeving biedt vele mogelijkheden om te genieten van de rust en...

Hotel De Woudzoom

Oude Postweg 2, Spier

Te midden van het Nationaal park Dwingelderveld bevindt zich Hotel de Woudzoom, dé perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen veblijf of zakelijke bijeenkomst! Geniet in ons sfeervolle restaurant van (h)eerlijke producten van onder andere onze eigen Blonde d’Aquitaine koeien.

Hotel de Woudzoom is de ideale start voor een urenlange wandel- of f...

Fletcher Landhotel De Borken is landelijk gelegen in Lhee, een historische plaatsje nabij Dwingeloo. Dit 4-sterren hotel is gevestigd in een gerenoveerde Boerderij dat beschikt over 42 comfortabele kamers en zes multifunctionele vergaderzalen. De zalen hebben veel daglicht en zijn uitermate geschikt voor o.a. trainingen, (bedrijfs)presentaties en v...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek