Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
september 2013Stuur deze nieuwsbrief door
Actie van de maand Actie van de maand

Boek nu jouw meeting of evenement nog in 2013 bij de Hotels van Oranje Noordwijk of Beachclub O. via meetings.nl en ontvang een voucher voor een heerlijk weekend met 2 personen aan zee! Creativiteit en flexibiliteit zijn key! Maak van het 30 meter lange golfslagbad de unieke setting voor een onvergetelijke poolparty! Is Beachclub O. niet groot genoeg voor het diner of feest na het congres? Dan bouwen we er gewoon een beachclub naast, tot wel 1200 personen!

Bekijk nu deze actie van de maand!
De 6 redenen waarom je werk uitstelt De 6 redenen waarom je werk uitstelt

Surf jij doelloos op het internet, terwijl je een deadline hebt voor een belangrijke opdracht? Of loop je alwéér weg om koffie te halen voor je collega's? Sta dan eens stil bij zes oorzaken voor dit klassieke uitstelgedrag. Waar ligt het aan en wat kun je er aan doen?

Lees snel verder voor de tips
What's new volgens meetings.nl What's new volgens meetings.nl

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden over de vele nieuwe aangemelde locaties op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante najaars-aanbiedingen gedaan, deze kun je vinden bij de topdeals. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.

Lees verder
Nederland loopt voorop wat betreft flexibel werken Nederland loopt voorop wat betreft flexibel werken

Bijna tweederde (62%) van de managers geeft aan zich geen zorgen te maken over hoe werknemers hun tijd invullen als ze op afstand werken. Uit recent onderzoek van Regus, 's werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, is gebleken dat 43% van de Nederlandse leidinggevende minimaal een halve werkweek flexibel werkt.

Lees snel verder
Secretaresse Group LinkedIn Secretaresse Group LinkedIn

Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, neem deel aan discussies en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Tevens worden er regelmatig interessante vacatures aangeboden. We zijn hard op weg naar de 9000 leden, dus meld je nu gratis aan.

Klik hier om je aan te melden
meetings favorites
Courgettesoep met zalmreepjes
Courgettesoep met zalmreepjes
Klik hier
Poll

Papierloos vergaderen met de tablet, wat vind jij?

poll Ja, geweldig en ook nog goed voor het milieu
poll Nee, ik vind het prettig om op papier de notities te maken
poll Nee, maar ik wil het wel proberen
Nieuws

-Zo overtuig je je manager van de kracht van social media
-LinkedIn gaat actief tieners werven als gebruikers
-Zakelijke reiziger is druk in de trein, maar niet met werk
-Sportvrouw blijkt betere topmanager
-De voor- en nadelen van een smartphone op de werkvloer
Hotels van Oranje   PEC puur genieten   Musis Sacrum Arnhem   Poort van Kleef   Hotel-Restaurant Oud London Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier Carlton President
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2012 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden
Powered by Webberty