meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Management Support Event 2012

We zijn er weer bij!

Management Support Event 2012

Meetings.nl is er weer bij tijdens het Management Support Event 2012 in de Jaarbeurs Utrecht 8 en 9 november a.s.Natuurlijk verwachten we jou te ontmoeten in onze stand! De voorbereidingen voor een te gekke beursactie zijn al in volle gang. 

Donderdag 8 en vrijdag 9 november zijn jouw dagen. Dan is hal 3 in de Jaarbeurs Utrecht weer het domein van alle managementondersteuners. Met het thema Praktisch, Persoonlijk en Professioneel komen alle facetten van jouw vak aan bod. Naast de ongeëvenaarde vakbeurs, de gratis mini-opleidingen en de workshops, valt er nog veel meer te 'halen'. En dat begint al als je binnenkomt!
Om te beginnen ontvang je uit handen van een stewardess een boardingpass. Met deze pas val je direct in de armen van 'onze' knappe piloot. Hij neemt je mee voor een 'flight' over de beursvloer waarbij je kunt kiezen uit de 'Inspiratietour' of de 'Innovatietour'. Wat dat inhoudt houden we nog even geheim, maar we kunnen je wél vertellen dat niemand met lege handen naar huis gaat.
Zo ontvang je van Management Support een 'Praktisch' boek'; mag je zelf uitkiezen. Een 'Persoonlijk' stylingadvies en kleuranalyse is ook nooit weg en een Professional als jij doet uiteraard de 'Secretaresse van de Toekomst Check'. Dan weet je meteen of jij er klaar voor bent.

Het team van Management Support heeft er in ieder geval zin in en verheugt zich op jouw komst. Maak kennis met het team van Management Support voor zover je die nog niet kent. Zij staan klaar om antwoord te geven op jouw vragen. Je kunt ook je op-/aanmerkingen op het blad, de site of wat dan ook kwijt, of gewoon je verhaal... Of je komt alleen voor de gezelligheid even langs. Mag ook!
Vraag in ieder geval nu alvast je gratis entreebewijs aan dan ben je verzekerd van een inspirerende dag!

Tot dan!

 

 


 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek