meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Hotel Ernst Sillem Hoeve blijft vernieuwen

Den Dolder

In de zomerperiode heeft Hotel Ernst Sillem Hoeve en een team van bouwbedrijven hard gewerkt om 7 zalen volledig te renoveren en te restylen. Het geheel is modern, sfeervol en eigentijds geworden met behoud van de kenmerkende warme sfeer van de Ernst Sillem Hoeve. Onze gasten reageren enthousiast en vinden het erg vernieuwend en verrassend. De renovatie sluit aan op de renovaties die in 2010 gestart zijn.
Het hotel wordt geëxploiteerd door Ernst Sillem Hoeve bv, waarvan de YMCA enige aandeelhouder is. De vereniging YMCA is in 1853 opgericht en houdt zich tot op de dag van vandaag bezig met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten op het gebied van jeugd- en jongeren werk, zoals vakanties voor meervoudig gehandicapte kinderen en kinderen met gedragsproblemen. Door uw bijeenkomst op de Ernst Sillem Hoeve te organiseren ondersteunt u dit belangrijke werk

Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft 20 vergaderzalen en 86 hotelkamers en ligt in de bossen van de Lage Vuursche 15 kilometer van Utrecht. Voor uw zakelijke bijeenkomsten, zoals trainingen, conferenties, vergaderingen, seminars en productpresentaties. Maar ook voor weekendjes weg of feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften en bedrijfsevenementen, bent u bij ons van harte welkom. Voor meer informatie kijk op www.esh.nl. Deze locatie is ook via meetings.nl te reserveren. 


 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek