meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Evenementen kunnen binnenkort weer veilig van start gaan!

Fieldlab Evenementen heeft genoeg informatie verzameld om het organiseren van verschillende type evenementen weer mogelijk te maken. De verzamelde data laat zien dat met een specifieke set van maatregelen, waaronder een sneltest, veel evenementen met 50- tot 75% bezetting binnenkort gewoon door kunnen gaan.

‘Het hangt wel allemaal af van de fase waarin we ons begeven', zegt Programmamanager van Fieldlab Evenementen Pieter Lubberts. ‘Hoe evenementen precies zullen plaatsvinden hangt dus af van de ernst van de situatie’, meldt Lubberts. Voor kleine evenementen zoals een theatervoorstelling is vaak geen sneltest nodig, behalve als we in een ‘ernstige crisisfase’ zitten. Bij grotere evenementen zoals een voetbalwedstrijd zijn logischerwijs meer maatregelen nodig om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Er is wel kritiek op de transparantie van Fieldlab. Veel wetenschappers hebben aangegeven dat het doen van een peer review over de experimenten niet mogelijk is, omdat er te weinig informatie is vrijgegeven door Fieldlab. Lubberts spreekt dit tegen: 'Er is al veel data gepubliceerd. Wij hebben niks te verbergen.'

Bron: BNR / Fieldlab

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek