meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

4 superhandige online tools!

In dit artikel hebben we een lijstje met 4 handige online tools en/of websites voor je samengesteld. Maak er vooral gebruik van.

De achtergrond van je foto transparant maken
Heb je (althans dat dacht je tenminste…;-) een mooie foto gemaakt, maar valt de achtergrond toch nog wat tegen? Via de website Remove kan je heel eenvoudig de achtergrond van je foto transparant maken. Upload je foto via de homepage en druk vervolgens op de download knop. En klaar is kees!

                                                                     

Een nieuwe button voor  je op website maken
Op zoek naar een nieuwe call-to-action button voor op je website maar weet je (nog) niet zo goed hoe je deze in de website(taal) CSS moet maken? Dan is de website bestcssbuttongenerator iets voor jou. Echt heel simpel in gebruik, zie onderstaande printscreen:

                                                                    

Tip: Heb je een button nodig in een ander format? Eentje in JPEG of bijvoorbeeld in PNG? Surf dan naar de site van Clickminded.

Je uren bijhouden
Gedurende de dag beantwoordt je heel wat e-mails, je plant afspraken, neemt de telefoon op en werkt daarnaast ook nog wat verslagen uit. Wil jij weleens weten hoe lang je precies bezig bent om dat ene verslag uit ter werken? Ga dan eens werken met de online tool Toggl. In het artikel “Heb jij last van een tijdslek? Pak ‘m met Toggl aan” kan je lezen hoe dit programma precies werkt.

Eenvoudige woorden zoeken
Wist je dat ongeveer 40% van de Nederlanders leest op B1-niveau? De kans is dus aanwezig dat de woorden die jij (of je manager) in je brieven gebruikt te moeilijk zijn. Zoek in dat geval online eens naar een paar alternatieven via zoekeenvoudigewoorden.nl.

Bron: secretaressenet.nl

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek