meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Gelukkig we mogen nog!

Locaties Midden Nederland die goed bereikbaar zijn met de auto en trein.

Tijdens de persconferentie van maandag 28 september zijn opnieuw strengere coronamaatregelen aangekondigd die in ieder geval de komende drie weken gelden (t/m 20 oktober). Ondanks deze aangescherpte regels mogen we elkaar blijven ‘meeten’ in groepen van max. 30 personen binnen en 40 personen buiten.

Wel moeten locaties voldoen aan de gestelde regels o.a.:

  • Zaalopstelling met 1,5m afstand onderling
  • Catering in de zaal
  • Duidelijke routing
  • Hygiëne maatregelen

Om het zoeken makkelijk te maken hebben wij een top 10 gemaakt van centraal gelegen locaties die aan deze eisen voldoen. Deze toplocaties zijn zowel per auto als openbaarvervoer uitstekend te bereiken en direct via ons te boeken.

1. Antropia Cultuur- en Congrescentrum in Driebergen

Antropia is een bijzondere locatie voor een congres, training of vergadering. Ontzettend goed bereikbaar met zowel de auto als de trein dankzij haar ligging pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12.Een groene oase in midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst.

Antropia bevindt zich op Landgoed De Reehorst, pal naast NS-station Driebergen-Zeist, en is slechts 500 meter verwijderd van de afslag Driebergen aan de A12. Je kunt betaald parkeren in de energie neutrale Q-Park P+R Station Driebergen-Zeist, direct naast het landgoed.

Antropia ligt direct naast Station Driebergen-Zeist gelegen is, waardoor reizen met openbaar vervoer heel eenvoudig is en uiteraard de voorkeur geniet.

2. Aristo Meeting Center Utrecht

Aristo Meeting Center Utrecht is uitstekend bereikbaar en ligt direct naast NS Station Utrecht Lunetten en heeft gratis parkeergelegenheden in de directe omgeving. Met 40 trainings- en vergaderruimtes hebben we altijd een geschikte ruimte met de juiste capaciteit voor jou! De functionele ruimtes zijn compleet uitgerust met handige faciliteiten.

Vanaf 2020 is de parkeerplaats van Aristo betaald parkeren. In de directe omgeving blijven de parkeerplekken gratis, maar beperkt.

3. Aristo Meeting Center Amsterdam

Aristo Amsterdam is perfect bereikbaar, gevestigd op een zeer prominente locatie in zakencentrum Amsterdam Sloterdijk, direct naast het NS-station Sloterdijk. Zakencentrum Sloterdijk is een modern kantorengebied met in het oog springende gebouwen rondom het NS-station. Schiphol is in slechts 10 minuten bereikbaar en het historische stadscentrum in 10 minuten.

Ook beschikt Aristo over een eigen (betaalde) parkeerplaats.

4. Unieplaza in Culemborg

Of het nu gaat om een werkplek, een vergadering, een training of een groot evenement. Voor elk individu of groep biedt UniePlaza in Culemborg comfortabele ruimtes en uitstekende voorzieningen.

Tussen Utrecht CS en Culemborg gaat in beide richtingen vier keer per uur een trein. Parkeren kan op het eigen terrein en in de parkeergarage en is gratis.

5. Kasteel Woerden

Kasteel Woerden is de locatie voor het houden van vergaderingen, trainingen, conferenties, seminars, trainingen, presentaties en (bedrijfs)feesten. Het 600 jaar oude kasteel is inspirerend, sfeervol en bovenal goed bereikbaar.

Het kasteel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Trein- en busstation Woerden ligt op slechts vier minuten loopafstand van de locatie.

Achter het kasteel bevindt zich een eigen parkeerplaats met 50 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen niet worden gereserveerd. Op minder dan vijf minuten loopafstand is er parkeergelegenheid voor 600 auto's verdeeld over drie parkeerterreinen.

6. Oude Magazijn in Amersfoort

Het Oude Magazijn is het zusje van Het Centraal Ketelhuis, De Rijtuigenloods en De Veerensmederij. Deze monumentale panden liggen op loopafstand van elkaar.

Het Oude Magazijn, Het Centraal Ketelhuis, De Rijtuigenloods en De Veerensmederij liggen centraal in Amersfoort, op loopafstand van station Amersfoort Centraal. Ook per auto zijn de locaties goed bereikbaar, door de nabijheid van snelwegen A1 en A28. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

7. Villa Vennendal in Nunspeet

In de bossen van de prachtige Veluwe, op een steenworp afstand van de A28 en het NS station van Nunspeet, ligt het sfeervolle landgoedhotel Villa Vennendal.

Op het landgoed beschikt Villa Vennendal over voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor het hotel is een grote parkeerplaats beschikbaar, maar ook bij de Lodges en de vergaderruimtes kan er makkelijk geparkeerd worden. Het treinstation bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van de locatie.

8. Hotel & Congrescentrum De Reehorst in Ede

Reehorst in Ede ligt in het hart van de prachtige Veluwe! En biedt alles onder 1 dak. Een uitstekend Hotel, sfeervol Restaurant Valentino, gezellige Claires Wijnbar, Brasserie, Terras, Theater en mooie Party en Business Zalen. De ligging is perfect. Gemakkelijk en snel bereikbaar, echt centraal in Nederland.

Op slechts 250 meter afstand van treinstation Ede-Wageningen en op 5 min. rijden vanaf de A12 en de A30. Het terrein biedt 700 parkeerplaatsen. De kosten zijn € 7,- per dag.

9. Hofclub Woerden

De Hofclub is een unieke werk- en vergaderlocatie en biedt flexibele, inspirerende werkplekken, zelfstandige kantoorunits en sfeervolle vergaderruimten. De vergaderruimten zijn luxe en stijlvol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten.

De Hofclub is niet alleen zeer goed per auto te bereiken, maar bovenal ook zeer goed via het openbaar vervoer. Station Woerden is een centraal knooppunt van diverse treinsporen en buslijnen. Vanaf het station is het slechts 5 minuten lopen.

10. Congrescentrum de Werelt in Lunteren

Zoek je de rust en ruimte om te komen tot goede ideeën en sterke besluiten? Dan zit je goed in De Werelt. Een inspirerende vergaderlocatie met een prachtig natuurgebied als achtertuin.

De Werelt ligt centraal in Nederland. Via snelwegen A1, A12 en A30 sta je binnen no-time op de oprijlaan. Op het terrein zijn 400 eigen parkeerplaatsen beschikbaar. De locatie is ook per openbaar vervoer goed bereikbaar vanuit Ede en Amersfoort. Er stopt minimaal twee keer per uur een trein in Lunteren. Het station ligt op een kwartier lopen van De Werelt.

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek