meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Er zijn nu veel leuke Summer Deals waar je van kan profiteren, neem snel een kijkje bij onze Topdeals! 

Ook deze maand zetten we graag een aantal locaties in de schijnwerpers:

Boerderij de Zalm Schalwijk
Safari Meeting Centre Arnhem (zie onderstaande foto)
Golf & Country Club Hoenshuis Voerendaal
PG1 Summit Plaza Zaandam
Crowne Plaza Amsterdam - South
Het Heide Huisje Inspiratielocatie Nuland
FLX Space
Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd Enschede
Fletcher Hotel Mooi Veluwe Putten
Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Nieuwsflitsen:

Museum COMM sluit, locatie blijft open voor events
COMM in Den Haag sluit deze week, op 20 juli, de deuren van haar museum. Voor organisatoren van events is er goed nieuws:COMM slaat de handen ineen met Beeld en Geluid (Hilversum) en zal verder gaan als een locatie waar publiek, scholen, onderzoekers en mediaprofessionals terecht kunnen voor diverse activiteiten. Door te werken met een programmering, in plaats van een openbaar toegankelijk museum, krijgt de locatie méér ruimte voor congressen, meetings en andere bedrijfevents. Beeld en Geluid en COMM tekenden een overeenkomst waarin de bestuurlijke samenwerking wordt bekrachtigd. Het bestuur van COMM wordt ingevuld door de bestuurder van Beeld en Geluid, Eppo van Nispen tot Sevenaer. Tom De Smet van Beeld en Geluid wordt de algemeen directeur.

Evenementenlocatie en hotel Gooiland Hilversum ontvangt duurzaamheidskeurmerk Green Key Goud
Na maandenlang investeren in verduurzaming krijgt evenementenlocatie en hotel Gooiland het internationale certificaat voor duurzame bedrijven: Green Key Goud. Dit certificaat toont dat de locatie er alles aan doet om de druk van de onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Van waterloze urinoirs tot biologische producten en van afvalscheiding tot led-lampen. Als rijksmonument is Gooiland een van de koplopers op het gebied van verduurzamen van een monumentaal pand. Aankomende jaren ligt bij Gooiland de focus op het gasvrij maken van de locatie, het plaatsen van zonnepanelen op het dak en het vervangen van ons monumentale glas voor isolatieglas. Lees hier meer over duurzaamheid bij Gooiland.

Nieuw hotel bij vliegveld Maasticht
Bij Maastricht Aachen Airport verrijst na de zomervakantie een zogeheten GR8-hotel - spreek uit great - van horecafamilie Van der Valk, inclusief La Place-restaurant. Het is voor het eerst sinds vijf jaar dat vliegtuigpassagiers weer een overnachtingsmogelijkheid hebben in de buurt van de startbaan. De vernieuwing op Maastricht Aachen Airport schrijdt voort. Nadat begin dit jaar al een nieuw passagiersruimte - inclusief hippe, handgeschreven belettering - werd geopend, krijgt de luchthaven in Beek er nu ook een hotel bij. De bouw van de nieuwe slaapgelegenheid start na de vakantie.

Ramada Apollo verder als Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
Drie maanden na de opening van Leonardo Royal Hotel Amsterdam, kondigt Fattal Hotel Group opnieuw een belangrijke mijlpaal aan. Vanaf 1 augustus zal Ramada Apollo Amsterdam haar naam wijzigen naar Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark en hiermee verder gaan onder het Europese merk van de Fattal Hotel Group. Hiermee heeft Leonardo Hotels maar liefst drie hotels in Amsterdam.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek