meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Elke 10de deelnemer gratis bij Pullman Eindhoven Cocagne. Bij NH Conference Center Sparrenhorst mag je twee cadeaus kiezen bij het boeken van je volgende evenement. Boek voordeling jouw meeting in de maanden juli en augustus bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Ook deze maand zetten we graag een aantal locaties in de schijnwerpers:

HUP Mierlo (zie onderstaande foto)
Ambassade Hotel Amsterdam
Trainspot Utrecht
Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
Golden Tulip Leiden Centre
Hygge Utrecht

Nieuwsflitsen:

Mercure Hotel Amsterdam Centre start samenwerking met The Good Roll
Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District slaat de handen ineen met The Good Roll: 100% boomvriendelijk toiletpapier. Dat maakte General Manager Francis Windt onlangs bekend. De samenwerking sluit volledig aan bij het Planet 21 programma voor duurzame ontwikkeling, waar Accor-hotels (waar Mercure bij aangesloten zit) deel van uitmaken. The Good Roll is gemaakt van 100 procent gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Zoals ze zelf verklaren: geen boskap, minder waterverbruik en minder uitstoot van bijvoorbeeld CO2. Van de netto winst van The Good Roll wordt 50 procent gebruikt voor de bouw van veilige en schone toiletten en voorzieningen in ontwikkelingslanden.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport gaat rokende teamleden helpen bij stoppen
Novotel Amsterdam Schiphol Airport gaat rokende teamleden de aankomende maanden helpen stoppen met roken. Dit idee is ontstaan bij een projectgroep van Team NASA. Onder het thema ‘NASA rookvrij, wat jij?’ hoopt het management de rokende werknemers te kunnen stimuleren om te stoppen met roken. Alle 35 rokende medewerkers worden persoonlijk benaderd met de vraag of zij open staan voor hulp bij stoppen met roken. De rokers zijn daarin vrij om hun eigen traject te bepalen. Zij kunnen de hulp aanvaarden en aangeven op welke manier zij graag geholpen willen worden: middels hypnose, nicotinepleisters, een e-sigaret of ‘gewoon’ cold turkey. De kosten worden afhankelijk van de gekozen optie gedeeltelijk of zelfs geheel vergoed door het hotel.

Nieuw multifunctioneel horecaconcept op De Pier geopend
Onlangs is De Pier met restaurant ZILT een nieuw multifunctioneel horecaconcept rijker. De locatie met rondom uitzicht over zee en boulevard heeft naast een uitgebreide kaart ook alle faciliteiten voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. Van congressen tot bedrijfsfeesten en van presentaties tot andere zakelijke ontmoetingen. Restaurant ZILT is een mooie toevoeging aan het zakelijk palet van De Pier waarbij ze als enige evenementenlocatie boven zee in totaal ruimte bieden voor evenementen tot 3.200 personen.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek