meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Louwman Museum: stap met je evenement in de geschiedenis van de vooruitgang

Stap met je evenement in de geschiedenis van de innovatie
De unieke collectie van bijzondere automobielen, iconische uitingen en auto memorabilia geeft niet alleen een prachtig beeld van de ontwikkeling de mobiliteit, maar ook van de technische innovaties, vormgeving, welvaart en de mensheid in zijn algemeen. Van de eerste, meer dan een eeuw oude, elektrische auto tot de meest oogverblindende autodesigns uit de 20ste eeuw.

Stap met je evenement in ruimtes voor ambities van elk formaat
Naast het gehele museum staan 10 exclusieve ruimtes beschikbaar om op geheel eigen wijze invulling aan te geven. Van onze klassieke bibliotheek voor een private diner tot de Great Hall voor een feest met 1.000 personen. Of van het theater voor een show of presentatie tot 340 personen tot het gezellige Museumplein waar 300 gasten zich snel thuis zullen voelen.

          

Stap met je evenement in een unieke locatie

De hele collectie is ondergebracht in het door Michael Graves ontworpen museumgebouw, dat prachtig gelegen is aan de rand van Den Haag. Het museum heeft een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 etages. Er zijn eigen, afgesloten parkeervoorzieningen voor 250 auto’s, uit te breiden tot 650. Het tuinlandschap van Lodewijk Baljon zorgt tenslotte voor een prachtige aansluiting met het Haagse Bos.

Stap met je evenement in een exclusieve ervaring
Het Louwman Museum is een hoogwaardige en unieke locatie waar bijna alles mogelijk is. Zeer goed bereikbaar met de auto of OV. Kom langs, laat je inspireren en ontdek alle mogelijkheden. Onze professionele en ervaren eventmanagers denken graag met je mee om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!

     

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek