meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

De Dyck Woubrugge

“ Een bijzondere locatie vol landelijke inspiratie”
“ Geen sessie op de hei maar met je handen in de klei “
“ Bij ons zaaien, op kantoor oogsten”

Ons verhaal
Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden, dat is het verhaal achter onze boodschap “Goed voor elkaar”. Wij combineren op een eerlijke en authentieke manier het zakelijk comfort en culinaire gerechten met de landelijke omgeving. In al ons doen en laten nemen we je mee naar de oorsprong. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft en van ons vraagt. Onze moestuin staat centraal: ál onze gerechten worden bereid met producten uit de tuin. Zo serveren we bijvoorbeeld naast de gewenste bitterbal ook een groentehapje uit de tuin maar de moestuin wordt ook gebruikt om letterlijk ín te vergaderen, een unieke break-out te organiseren óf een volledige culinaire workshop met collega’s te houden voor extra teambuilding.

      

Zakelijk op landelijk niveau
Midden in het Groene Hart, op korte afstand van Schiphol, ligt vergader- en evenementenlocatie Achter de Dyck. Letterlijk vergaderen op de akkers? Of liever een bijeenkomst in de strakke moderne kubus welke in de Originele Oude Schuur is gebouwd?  Het uitzinnige contrast tussen landelijk en modern wordt door onze gasten als zéér verrassend ervaren!

Achter de Dyck is bijzonder ingericht met agrarische en moderne kenmerken en biedt alle zakelijke faciliteiten. Het gebruik van veel glas en industriële elementen in combinatie met de landelijke omgeving en de authentieke boerenschuur uit 1930 vormen een verrassend contrast. Vind hier de rust, inspiratie en creativiteit voor je bijeenkomst, vergadering of bedrijfsfeest. Onze locatie zorgt ervoor dat je op een unieke manier geprikkeld en geïnspireerd wordt binnen onze landelijke omgeving. We bieden naast meerdere vergaderruimtes ook een uitstekend restaurant met culinaire gerechten vanuit eigen moestuin.

De Dyck ligt nabij de A4 tussen Den Haag en Amsterdam in een landelijke omgeving. Slechts 15 minuten vanaf Schiphol, 20 minuten vanaf de Zuidas. De Dyck beschikt over zeer ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook met het openbaar vervoer is de Dyck goed te bereiken.

Ruimte voor elke zakelijke bijeenkomst
Met meerdere zalen en flexibele opstellingen is Achter de Dyck de perfecte locatie voor uw seminar, vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst. Wist je dat je bij ons terecht kunt met groepen van 8 tot wel 200 personen? Wij delen het pand graag met je en bieden graag een uniek decor voor jullie bijeenkomst. Onze vergaderruimtes zijn van moderne faciliteiten voorzien en hebben allen een waanzinnig uitzicht over de polder of de authentieke boerenschuur. Bij mooi weer kun je terecht in onze pop-up vergaderruimte midden in onze moestuin of de akkers. We bieden diverse arrangementen voor grote en kleinere gezelschappen. Tijdens een korte pauze kun je nieuwe inspiratie opdoen op het erf met onze moestuin of langs het wandelpad tussen de akkers. Op culinair gebied zijn er verschillende mogelijkheden. Onze chef-kok vertelt je  graag over de verse producten die zij verwerken in jullie diner, lunch, walking dinner of ander arrangement. We denken altijd graag met je mee! De juiste ambiance, de beste opstelling maar ook de leukste culinaire combinaties.

      

Groene energie opdoen
Bij Achter de Dyck kun je ook terecht voor inspirerende teambuildingsessies in een bijzondere omgeving. Denk je aan een korte unieke onderbreking van je vergadering? Eigenaar Reinier Kempenaar maakt graag tijd vrij voor een rondleiding door de grote moestuin, het hart van het bedrijf! Met passie vertelt hij zijn verhaal en natuurlijk laat hij af en toe iets proeven. Of kies voor de workshop Samen Gerooid als echte teambuildingactiviteit.  De landelijke omgeving en de ligging aan de Leidsevaart bieden ook mogelijkheden voor tal van andere activiteiten zoals schapendrijven, sportieve activiteiten of het maken van een boottocht.

“Uw zaken, onze natuur"

"Proef onze vriendschap tussen agrarisch en culiniar"

"Bij ons kun je vergaderen op een bijzonder niveau; Polderniveau"

Hebben we je enthousiast of nieuwsgierig gemaakt? Neem gerust contact op voor meer informatie! info@meetings.nl of 055-578 6511. 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek