meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Profiteer nu van een compleet congres bij Het Oude Stadhuys Gouda of Villa Rietvink voor slechts €53,50 per persoon. Elke 10de deelnemer gratis bij Pullman Eindhoven Cocagne

Ook deze maand zetten we graag een aantal locaties in de schijnwerpers:

Kasteel Sterkenburg Driebergen-Rijsenburg
Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven Delden
Oranjerie Ruurlo (zie onderstaande foto)

Nieuwsflitsen:

Hostelketen Stayokay bestaat 90 jaar
Hostelketen Stayokay bestaat dit jaar 90 jaar. Hoewel de keten inmiddels in een nieuw jasje is gestoken, heeft ze als stichting nog steeds de functie om Nederlanders met elkaar te verbinden, en hen en buitenlandse toeristen de schoonheid te laten zien van Nederlandse stranden, natuurgebieden en steden. Stayokay is volop in ontwikkeling. Locaties worden gerenoveerd en omgetoverd tot frisse ontmoetingsplekken, het horeca-concept The 5th wordt uitgebreid en het duurzaamheidsbeleid wordt steeds verder doorontwikkeld. Met succes, want de hostels worden drukker bezocht dan ooit, ook door bedrijven.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport gaat rokende teamleden helpen bij stoppen
Novotel Amsterdam Schiphol Airport gaat rokende teamleden de aankomende maanden helpen stoppen met roken. Dit idee is ontstaan bij een projectgroep van Team NASA. Onder het thema ‘NASA rookvrij, wat jij?’ hoopt het management de rokende werknemers te kunnen stimuleren om te stoppen met roken. Alle 35 rokende medewerkers worden persoonlijk benaderd met de vraag of zij open staan voor hulp bij stoppen met roken. De rokers zijn daarin vrij om hun eigen traject te bepalen. Zij kunnen de hulp aanvaarden en aangeven op welke manier zij graag geholpen willen worden: middels hypnose, nicotinepleisters, een e-sigaret of ‘gewoon’ cold turkey. De kosten worden afhankelijk van de gekozen optie gedeeltelijk of zelfs geheel vergoed door het hotel.

Sandra Hijink nieuwe Manager High Tech Campus Conference Center
Sandra Hijink is onlangs gestart als Manager Conference Center bij de High Tech Campus Eindhoven. Als Manager Conference Center is ze onder andere verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële, marketing en communicatie doelstellingen van het Eindhovence congrescentrum. Sandra Hijink werkte eerder ruim 12 jaar voor NH Hotels, onder meer als Regional Director of Sales en was afgelopen 2 jaar Project manager bij Excel Congresservice.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek