meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Profiteer nu van een compleet congres bij Het Oude Stadhuys Gouda voor slechts €53,50 per persoon. Elke 10de deelnemer gratis bij Pullman Eindhoven Cocagne

Ook deze maand zetten we graag een aantal locaties in de schijnwerpers:

't Kalfje Apeldoorn (zie onderstaande foto)
Het Houten Pand Rotterdam
Hotel Mennorode Elspeet
Apollo Hotel Papendrecht
Moxy Amsterdam Houthavens

Nieuwsflitsen:

Fletcher neemt 3 Golden Tulip hotels over
Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland, opent drie sportief georiënteerde hotels in de steden Kerkrade, Eindhoven en Weert, dankzij de overname van Golden Tulip hotels. Met Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Kerkrade in Kerkrade kan Fletcher Hotels de gasten iets unieks aanbieden: het hotel heeft 78 kamers en ligt in de ring van het stadion van voetbalclub Roda JC. Het hotel heeft een eigen Skybox en enkele multifunctionele feest- en vergaderzalen met o.a. uitzicht op het speelveld. Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven, een begrip in Eindhoven, heeft 88 kamers, vele multifunctionele feest- en vergaderzalen, restaurant, bar, fitnessruimte en een prachtig binnenzwembad. Het hotel ligt op slechts 20 minuten rijden van het Philips Stadion.  Fletcher Hotel-Restaurant Weert in Weert telt 60 kamers en heeft een fitnessruimte, restaurant, bar en multifunctionele feest- en vergaderzalen en ligt op slechts 20 minuten met de trein van het bekende voetbalstadion in Eindhoven.

Best Western neemt WorldHotels over
Best Western Hotels & Resorts kondigde onlangs de overname aan van het gerenommeerde wereldwijde hotelmerk WorldHotels, dat een verzameling van ongeveer 300 unieke en speciale hotels en resorts vertegenwoordigt op vooraanstaande bestemmingen over de hele wereld. Het WorldHotels merk zal een cruciale rol spelen bij het versterken van het portfolio van Best Western door het upper upscale en luxury segment in het hotelportfolio op te nemen. WorldHotels behoudt zijn kenmerkende persoonlijkheid en individualiteit terwijl het profiteert van het robuuste en schaalbare e-commerceplatform van Best Western, sterke partnerships, bekroond loyaliteitsprogramma, effectieve sales- en marketingondersteuning, een wereldwijd distributienetwerk en krachtige revenue engines.

Fort Voordorp ondergaat unieke metamorfose
Fort Voordorp, als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie centraal en midden in het groen gelegen is een multifunctioneel inzetbare ruimte met een grote hoeveelheid subzalen voor evenementen van 80 tot 2.500 personen. Binnen in het fort vindt, met respect voor de historische karakteristieken van het gebouw, een unieke metamorfose plaats.In de Galerij is bijzondere verlichting geplaatst. Daarnaast heeft lokaal Rijnauwen als eerste gewelf een nieuwe stalen pui met glas gekregen. Ook is de verlichting en akoestiek hier aangepakt. Verder heeft het Fort 450 parkeerplaatsen op eigen terrein, goede Wifi en goede catering mogelijkheden.
 
Radisson Blu Palace Hotel eerste locatie Seats2Meet in Noordwijk
Het Radisson Blu Palace Hotel is de eerste locatie in Noordwijk die zich heeft aangesloten bij Seats2Meet (S2M). S2M verbindt mensen door middel van het (online) aanbieden van werkplekken binnen een organisatie aan haar netwerk. Het delen van kennis is daarbij een van de belangrijkste uitgangspunten. 11 jaar geleden is deze organisatie ontstaan in Utrecht. Inmiddels zijn er 185 locaties in 29 landen. Van scholen tot bibliotheken en hotels tot kantoren bieden overvloedige plekken aan om te werken, ontmoeten en samenwerkingen te starten. Seats2meet.com biedt veel meer dan alleen meetingspaces en workspaces. Zij stimuleren spontane relevante ontmoetingen “serendipity” en creëren een waardenetwerk waar ook iedereen gebruik van kan maken.
 

Nieuwe evenementenlocatie Loods Goes geopend bij Nederlands Openluchtmuseum
Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem heeft er sinds kort een evenementenlocatie voor grote groepen bij. De monumentale Loods Goes van ruim 450 vierkante meter is erg geschikt voor symposia, congressen en diners voor 200 tot 400 personen. De monumentale Loods Goes heeft vooral van van binnen een totale metamorfose gehad. De industriële look is behouden gebleven, maar de hoge houten nok, de grote zwartmetalen ramen en betonnen gietvloer zorgen voor een hippe sfeer. Verder is de grote bar een eyecatcher vanwege de grote groene tractor die er bovenop staat. Als knipoog naar het verleden van de loods.

 

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek