meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Evoluon - iconic venue Eindhoven

Welkom in het Evoluon!
Met een oppervlak in de koepel van 2.500m2, een vergadercentrum met 18 zalen én een auditorium van 460 personen, zijn wij van alle markten thuis.

Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. Je kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kies je niet voor de meest onderscheidende en iconische locatie van Nederland?

De unieke beleving van het Evoluon, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, flexibiliteit en Brabantse gastvrijheid, zorgen er gegarandeerd voor dat uw boodschap blijft hangen bij jullie gasten, of dat er nu 15 zijn of 1.500.

Tijdens een meeting in het Evoluon beschik je over comfortabel meubilair, beamer met scherm en lekkere koffie. Bij het Evoluon snappen we dat. Je hebt de keuze uit een grote variëteit aan prettige ruimtes. Duurt de vergadering wat langer, dan serveren wij graag een gezonde lunch of een afsluitende borrel in ons moderne restaurant. Bij mooi weer kun je bovendien plaatsnemen in onze tuin met vijver en uitzicht op hét icoon van Eindhoven

    

De locatie draagt onmiskenbaar bij aan de uitstraling van een event. Wil je een ontuitwisbare indruk achterlaten op je gasten? Kies dan voor het Evoluon, een rijksmonument uniek in zijn soort. Organiseer je een beurs in de koepel, dan is door de ronde vorm optimale zichtbaarheid voor elke stand gegarandeerd. Van ieder event, zakelijk of privé, maken wij een beleving van internationale allure. Je kunt gebruik maken van de multifunctionele binnenruimtes en ook onze tuin transformeren we in no time tot een veelzijdig festival terrein, food markt of zelfs een stadsstrand. Let’s impress!

Genieten staat bij ons hoog in het vaandel! Bezoekers van evenementen en congressen kunnen in ons restaurant aanschuiven voor de meest creatieve gerechten. Laat je verrassen door onze koks, die uitsluitend werken met verse, duurzame ingrediënten, bij voorkeur uit de regio. Wil je het event afsluiten met een barbecue, high wine of walking dinner? Daag ons uit! Zakelijk of privé, je bent meer dan welkom voor een kop koffie, lunch of diner.

    

Speciale aanbieding

Voor een congres met meerdere subsessies, een seminar of een kick-off voor uw personeel: wij denken graag met je mee. Daarom hebben we nu een extra interessante aanbieding: het 8-uurs congres arrangement, vanaf €57,50 per persoon!

Het congres arrangement is speciaal voor congressen met 200-460 gasten, bestaande uit:

  • Plenaire zaal met techniekpakket en technische ondersteuning
  • Catering ruimte
  • Koffie/thee/fris arrangement
  • Informele (netwerk) lunch

Het arrangement is boekbaar in de periode februari-april, op basis van beschikbaarheid. Wil je informatie over onze prijzen op basis van staffels of wil je direct een reservering plaatsen? Neem dan contact op met meetings.nl via info@meetings.nl of bel 055-578 6511.

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek