meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Profiteer nu van een compleet congres bij Het Oude Stadhuys Gouda voor slechts €53,50 per persoon. Elke 10de deelnemer gratis bij Pullman Eindhoven Cocagne

Ook deze maand zetten we graag een aantal locaties in de schijnwerpers:

Hofclub Werken & Vergaderen Utrecht
Club C Eindhoven
Courzand Café-Restaurant-Zalen Rotterdam
Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught (zie foto hieronder)
Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Nieuwsflitsen:

American Hotel wordt eerste Hard Rock Hotel van Nederland
Het huidige American Hotel aan het Leidseplein in Amsterdam wordt vanaf april 2020 Hard Rock Hotel Amsterdam American, het eerste hotel in Nederland met de kenmerkende Hard Rock-sfeer. Eigenaar van het pand is en blijft Eden Hotels, dat als eerste het Amerikaanse merk naar Nederland haalt. Het hotel blijft ook de thuisbasis van Café Americain waar de wereldberoemde leestafel – de oudste van Amsterdam – zijn rentree zal maken. Het Hard Rock hotel krijgt 173 kamers en suites, de interieurs werden onlangs al gerenoveerd. Dit najaar wordt ook de lobby in originele staat teruggebracht. Alle vintage decoratieve elementen blijven intact, van glas-in-loodramen tot levendige schilderijen op de binnenmuren, die ook zullen worden versierd met kenmerkende Hard Rock-memorabilia. Het Hard Rock Hotel Amsterdam American is geschikt voor zowel zakenreizigers als toeristen en biedt ook vergaderruimtes.

KLM begint binnenkort op Schiphol met Biometrisch boarden
KLM begint binnenkort op Schiphol met de uitrol van biometrische gezichtsherkenning, onder de naam Seamless Flow. Het gaat om een project van KLM, de Nederlandse overheid en Luchthaven Schiphol. De afgelopen drie jaar experimenteerde KLM op Aruba met een soortgelijk product, Happy Flow geheten. Dit is zo goed verlopen dat de airline de grenzen nu gaat verleggen naar de thuishub. Passagiers moeten zich de eerste keer op de luchthaven registreren, waarbij de computer het gezicht vanuit alle hoeken onder de loep neemt, een procedure die nu nog ongeveer veertig seconden duurt, enrolment noemt KLM dit. Passagiers krijgen daarna bij de drie controlepunten – security filter, douane (non-Schengen) en boarding – het groene licht na identificatie door een camera. Instapkaart en paspoort zijn niet meer nodig, want het systeem ‘verwacht’ de passagier al, mits de passagier thuis of aan de balie heeft ingecheckt.

U Parkhotel Enschede geopend
Het U Parkhotel in Enschede, gelegen op de campus van de Universiteit Twente heeft onlangs haar deuren geopend Marijke Schmand, General Manager U Parkhotel: “Er is de afgelopen jaren heel hard gewerkt om het hotel te realiseren. Het U Parkhotel is een plek waar de wetenschap en het bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten. We zijn trots op het eindresultaat." Het hotel beschikt over 72 kamers, verdeeld over 9 verdiepingen. Daarnaast beschikt het hotel over 13 conferentiezalen. 12 zalen in de vergadervleugel op de begane grond en een luxe boardroom op de 9de etage van waaruit gasten een prachtig uitzicht hebben over het Twentse coulisselandschap. Het hotel is gecertificeerd met het gouden Green Key certificaat.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek