meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Tips om de kosten van de kantoorinrichting zo laag mogelijk te houden

De kantoorinrichting is toch iets waar je liever niet veel geld aan uitgeeft. Jij besteedt liever het budget aan andere zaken. Maar wat nou als beide opties mogelijk zijn? Met deze 7 tips heb je straks een hippe kantoorinrichting én heb je de kosten voor de inrichting zo laag mogelijk gehouden.

1 Ga voor één stijl in jouw kantoorinrichting
Telkens meegaan met de nieuwste trends wat betreft kantoorinrichting is niet de meest voordelige manier. Kies ervoor om te gaan voor slechts één stijl in jouw kantoorinrichting en behoud deze ook enige tijd. Mocht je na een tijdje uitgekeken zijn, dan zijn er eenvoudige manieren om jouw kantoorinrichting te veranderen zonder dat je er een vermogen aan kwijt bent. Kies voor een nieuw kleurtje, nieuwe kussens of nieuwe posters in de wissellijsten.

2 Wees creatief
Kies er niet voor om simpelweg accessoires te bestellen, durf creatief te zijn! Breng eens een bezoekje bij de lokale kringloopwinkel om te kijken naar inspirerende attributen voor jouw kantoorruimte. Kies jij voor klassiek of industrieel? Gegarandeerd dat je het bij de kringloopwinkel wel kunt vinden. Jouw kantoorunit wordt voorzien van een authentieke uitstraling en bovendien ben je ook nog eens kostenbesparend bezig.

3 Ga voor het nieuwe werken
Stimuleer jouw werknemers om flexibel te zijn, oftewel voorzie jouw kantoorinrichting van ‘het nieuwe werken’. Officeplanner helpt jou om het nieuwe werken te omarmen en dat tegen lage kosten voor de inrichting van het kantoor. De flexibiliteit zit hem net name in de werktijden en het aantal werkplekken op kantoor. Parttime werknemers kunnen bijvoorbeeld prima een kantoorkamer delen, waardoor je al kosten bespaart in het aanschaffen van kantoormeubilair.

Afbeeldingsresultaat voor kantoorinrichting

4 Kantoorinrichting leasen of huren
De kosten van een kantoorinrichting zijn afhankelijk van het gene wat jij wilt. Kies je bijvoorbeeld om de kantoorinrichting te leasen of te huren? Bij SKEPP maak je de keuze of je wilt huren, huurkopen of kopen. Je hoeft zelf minder te investeren en hebt de garantie dat je beschikt over een goede kantoorinrichting. Het grootste voordeel is nog wel: jij hoeft je er zelf niet druk om te maken. Jij maakt de keuze over de stijl van jouw kantoorinrichting en SKEPPregelt de rest voor je!

5 Ga voor een flexibele kantoorinrichting
Met een flexibele kantoorinrichting hoef je niet voor iedere werknemer een kantoorruimte huren. Zorg ervoor dat elke werknemer is voorzien van een basispakket aan onmisbare items, zoals een laptop en voldoende ergonomische accessoires. Oftewel het bevorderen van een goede houding van jouw werknemers om vermoeidheid en pijnklachten tegen te gaan.

6 Kantoor voorzien van een kantoortuin
In plaats van meerdere kantoorruimten te huren en deze allemaal van een kantoorinrichting te moeten voorzien, kun je ook besluiten om te gaan voor een kantoortuin. Met een kantoortuin hoef je slechts één keer het kantoor in te richten. Dit werkt kostenbesparend, want werkplekken en items als stopcontacten kunnen de werknemers delen. De kantoortuin sluit ideaal aan op het moderne beeld van flexibel werken.

7 Niet ten koste van werknemers
De laatste, maar niet geheel onbelangrijke tip: zorg dat het niet ten koste van jou en jouw werknemers gaat. Zorg dat jouw kantoorruimte voorzien is van een goede bureaustoelen, laptopsteunen en in hoogte verstelbare bureaus om zo iedereen gezond en fit te houden. Want een goede kantoorinrichting zorgt weer voor kostenbesparing!

Bron: secretaressenet

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek