meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Maak kennis met de geheel nieuwe meetingrooms van La Place Zakelijk tegen een zeer scherp tarief van €50,00 per dagdeel. Bij het Oude Stadhuys Gouda vergader je nu al vanaf €49,50 per persoon. Arrangement van iedere 11e gast gratis bij Eigentijdserf Westelbeers. 

Ook deze maand zetten we graag een aantal locaties in de schijnwerpers:

Amsterdam Flavours
Hotel Thermen Bussloo Voorst (zie foto hieronder)
Singel80 Amsterdam
Koetshuis Sloten Amsterdam

Nieuwsflitsen:

Airbnb gaat meetingruimtes verhuren
Naast het aanbieden van accommodaties, zal Airbnb for Work zich richten op Experiences die zorgen voor teambuilding en inspirerende accommodaties voor vergaderingen. Er worden locaties aangeboden voor offsite trainingen en vergaderingen. Het zijn accommodaties waarvan hosts aangeven dat ze hier geschikt voor zijn. Deze locaties bieden ook werkvoorzieningen zoals Wi-Fi en een selfservice check-in. Airbnb Experiences gaat zich nu ook richten op teambuilding. In 800 steden ter wereld kunnen bedrijven meedoen aan allerlei activiteiten, zoals bijvoorbeeld zeilen.

NH Amsterdam Schiphol opent evenementenlocatie in kas
NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport heeft onlangs een nieuw restaurant en evenementenlocatie geopend. Op de binnenplaats waar eerst een groot terras was, staat nu een kas van 516 m2: The Greenhouse. Hier kunnen gasten terecht voor ontbijt, lunch en diner, en de ruimte kan afgehuurd worden voor allerlei soorten evenementen.

Sint Aegtenkapel Amersfoort wordt evenementenlocatie Staeg
De monumentale Sint Aegtenkapel in het centrum van Amersfoort is sinds kort een congres en evenementenlocatie geworden met als nieuwe naam Staeg. Beide zalen zijn geschikt voor bijvoorbeeld congressen, events of productpresentaties. De gewelfde plafonds, hoge ramen met glas-in-lood en een geweldige akoestiek maken de sfeer bijzonder. Staeg werkt samen met verschillende Amersfoortse cateraars en technici tijdens evenementen. Ook begeleidt een locatiemanager bij de voorbereiding en uitvoering van het evenement.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek