meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Maak kennis met de geheel nieuwe meetingrooms van La Place Zakelijk tegen een zeer scherp tarief van €50,00 per dagdeel. Bij het Oude Stadhuys Gouda vergader je nu al vanaf €49,50 per persoon. Last minute vergaderen bij KNVB Zeist levert je 20% zomerkorting op in augustus. 

Ook deze maand zetten we graag een aantal locaties in de schijnwerpers:

The Playing Circle - Atelier de Vijzel Amsterdam
The Playing Circle - De Cristofori Concertzaal Amsterdam (zie foto hieronder)
The Playing Circle - Het Vaudeville Theater Amsterdam
De Dyck Evenementenlocatie Woubrugge

Nieuwsflitsen:

Anatomiegebouw Utrecht een bijzondere nieuwe congreslocatie
Het oude Anatomiegebouw van de voormalige faculteit diergeneeskunde in het centrum van Utrecht is gerenoveerd en heeft een nieuwe bestemming. Vanaf augustus is dit bijzondere pand in Amsterdamse Schoolstijl te huur als locatie voor nascholing, cursussen en congressen. Vlak buiten de Utrechtse Singel vind je het Veeartsenijpad met oude panden daterend uit de tijd dat hier de faculteit diergeneeskunde zetelde. In 1984 vertrok de faculteit naar de Uithof.

Room Mate opent hotel in Rotterdam
De Spaanse hotelketen Room Mate heeft een tweede hotel in Nederland geopend. In Amsterdam werd vijf jaar geleden Room Mate Aitana geopend, waarna nu Room Mate Bruno op de Kop van Zuid in Rotterdam is geopend. De Spaanse keten komt hiermee op 23 hotels. Room Mate Bruno heeft 217 en kamers en is te vinden in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Het pand ligt aan de oever van de Maas en telt vier verdiepingen. Je vindt er tevens een loungebar, een restaurant en werkruimten.

Philharmonie Haarlem stelt ruimtes backstage beschikbaar voor events en congressen
Vanaf nu is het mogelijk om tijdens evenementen en congressen in Philharmonie Haarlem de ruimtes backstage erbij te betrekken. In theaterland staat dit gebied bekend als hét domein van de artiesten, verboden toegang voor theater- en congres bezoekers. Met een slimme aanpassing in de bewegwijzering heeft de Philharmonie het achterhuis toegankelijk gemaakt. Hierdoor ontstaat er meer capaciteit voor evenementen en congressen. Door de koppeling met de artiestenvertrekken, zoals de kleedkamers en artiestenfoyer, neemt de capaciteit van de Philharmonie toe met ruim 140 bezoekers. Naast 1 zaal voor 80 personen, zijn er nu ook 3 boardrooms van 20 personen. Daarnaast zijn er ook nog eens tal van kleine kleedkamers, waar een consult met een expert kan plaatsvinden.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek